Bursaspor Beşiktaş maçına hazır

/ Kaynak: DHA
Bursaspor Beşiktaş maçına hazır

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak.

İkinci yarıda ligde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puan toplayan yeşil beyazlı ekip, Beşiktaş'ı deplasmanda yenerek çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.
LİGDE 90'INCI RANDEVU
Bursaspor ile Beşiktaş yarın lig tarihindeki 90'ıncı mücadelesine çıkacak. İki takım arasındaki mücadele Bursaspor'un ilk kez Birinci Lig'e çıktığı 1967-1968 sezonunda başladı. O tarihten bu yana yapılan toplam 89 lig maçından 36'sını Beşiktaş kazanırken, Bursaspor 17 maçtan galibiyetle ayrıldı. Siyah beyazlıların ligdeki toplam 118 golüne, yeşil beyazlılar 82 golle karşılık verdi. nbsp;
BURSASPOR'UN 5-0'LIK GALİBİYETİ
Beşiktaş, ligde şimdiye kadarki en farklı mağlubiyetini Bursaspor karşısında aldı. Bursaspor, 1980-1981 sezonunda, 7 Eylül 1980 tarihinde Bursa'da rakibine 5-0'lık skorla tarihi bir yenilgi yaşattı. Ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan mücadele Beşiktaş'ın 3-0 galibiyetiyle sonuçlandı.
89 MAÇTAN 36'SI BERABERE
Beşiktaş ile Bursaspor arasında ligdeki maçlarda beraberliklerin çokluğu dikkati çekiyor. İki takım arasında geride kalan 89 lig maçından 36'sı beraberlikle sonuçlandı.
MERAL YÖNETECEK
Yarın saat 14.00'de Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan Beşiktaş-Bursaspor maçını Balıkesir Bölgesi Üst klasman hakemlerinden İlker Meral yönetecek. İlker Meral'ın yardımcıları Baki Tuncay Akkın, Serkan Genceler yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi Nihat Mızrak, çizgi hakemleri ise Murat Özcan, Serkan Tokat. İlker Meral bu sezon Bursaspor'un deplasmanda oynadığı Çaykur Rizespor ve Sanica Boru Elazığspor maçlarında düdük çalmıştı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...