Fenerbahçe'de savunma sil baştan!

Fenerbahçe'de savunma sil baştan!

SPOR Haberleri

Cezalı olan Egemen ve Caner'in yokluğunda Gökhan'ın da forma giyememesi halinde Fenerbahçe savunması Alves hariç tamamen değişecek.

Süper Lig'de ikinci yarı Fenerbahçe için çok kötü başladı. Oynadığı 3 maçta 3 puan alabilen sarı-lacivertliler, liderlik koltuğunu korusa da Alper, Emenike, Webo, Sow, Meireles, Egemen ve Gökhan'ın sakatlanmasıyla sarsıldı. Alper'den sonra Emenike'nin de bu hafta sahalara dönmesi bekleniyor. Dizindeki ağrıları geçmeyen ve özel bir tedavi programına alınan Gökhan Gönül'ün Kasımpaşa maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Adalesinde kanama tespit edilen Raul Meireles'in takımdan ayrı çalıştığı, Kasımpaşa maçında ise oynamasının zor olduğu ifade edildi. Cezalı olan Egemen ve Caner'in yokluğunda Gökhan'ın da forma giyememesi halinde Fenerbahçe savunması Alves hariç tamamen değişecek. Kulüpten yapılan açıklamada Webo ve Sow'un tedavilerinin ağır ilerlediği ve 3 hafta takım uzak kalacakları belirtildi. nbsp;

Yanal Cristian'a nbsp;sarıldı
Ersun Yanal, üst üste gelen sakatlıkların ardından Eskişehir maçında kadroya almadığı, Sivas maçında son 2 dakikada şans verdiği Cristian'a sarıldı. Yanal, Meireles'in yokluğunda kıymeti artan sambacıyla, Kasımpaşa maçına motive etmek için sürekli konuşuyor.


Egemen için Tahkim'e
Fenerbahçe, PFDK'nın verdiği cezalar nedeniyle Tahkim Kurulu'nu acil olarak toplantıya çağırdı. Maçın ham görüntüleri üzerinden detaylı bir savunma hazırlayan sarı-lacivertliler Tahkim'den duruşmalı toplantı isteyecek ve Egemen'in cezasında indirim isteyecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...