Çaldığı parayla ablasına araba aldı

/ Kaynak: İHA
Çaldığı parayla ablasına araba aldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da bir kişi, park halindeki aracın içinden çaldığı 50 bin TL ile ablasına otomobil aldı.

Polis tarafından yakalanan zanlı tutuklanırken, arabaya cumhuriyet savcısının talimatıyla el konuldu. nbsp;
Edinilen bilgiye göre olay, 3 Şubat'ta merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde bir iş merkezi içerisinde meydana geldi. 01 BGA 65 plakalı otomobilini yol kenarına bırakan Erdal Çakmak, içerisinde 50 bin TL olan çantayı araçta bırakarak bankaya girdi. Çakmak'ın bankaya girmesini fırsat bilen bir kişi, aracın camını kırarak 50 bin TL'yi alıp kaçtı.
Şikayet üzerine Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olay yerindeki güvelik kameralarını incelemesi üzerine hırsızlık zanlısının sabıkalı Mesut I. olduğunu tespit etti. Mesut I.'nın takıldığı yerlerde araştırma yapan ekipler, şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Mesut I.'nın Gaziantep, Mersin ve Denizli illerinde birçok suçtan arandığı tespit edildi. Çalınan paranın bulunamaması ve Mesut I.'nın suçunu kabul etmemesi üzerine yapılan çalışmalarda, şüphelinin hırsızlık olayından sonra lüks otomobil aldığı, bu aracı ise ablasının üzerine tescil yaptığı belirlendi. Araca cumhuriyet savcısının talimatıyla el konulurken, adliyeye sevk edilen Mesut I., tutuklanarak cezaevine götürüldü.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...