Rekora koşan Semih Kaya Arda'yı geçebilecek mi?

Rekora koşan Semih Kaya Arda'yı geçebilecek mi?

SPOR Haberleri

İngiliz devlerinden sonra Juventus da, forvetlerine geçit vermeyen sarı-kırmızılı takımın genç savunmacısını transfer etmek istiyor.

Semih, Arda'nın 12 milyon Euro'luk rekorunu kırabilir. nbsp; İsmi İngiltere'nin önde gelen kulüpleriyle anılan Semih Kaya, Avrupa devlerinin rüyalarını süslemeye devam ediyor. Manchester United, 13 milyon Euro gibi bir rakamla genç savunmacı için Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanırken, Liverpool da Semih'i yakından takip eden takımlar arasında. Sergilediği performansla sınırlarını sürekli genişleten başarılı defans oyuncusu, şimdi de Galatasaray'ın Devler Ligi'nin dışına ittiği Juventus'un gündeminde. İtalyan Tutto Sport Gazetesi, Juventus'ta Osvaldo ve Vucinic ile yolların ayrılacağını, yeni hedeflerin ise Semih Kaya ve Jovetic olduğunu iddia etti. Gazete, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak isteyen Juventus'un Semih konusunda yalnız olmadığını ve pek çok İtalyan takımının da genç oyuncuyu istediğini yazdı. Semih'in satılmasını istemeyen Mancini'nin astronomik rakamlar teklif edilmesi halinde ne karar vereceği ise büyük merakla bekleniyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...