Kartal'da Timsah alarmı!

Kartal'da Timsah alarmı!

SPOR Haberleri

Önder Özen, 'İnişli-çıkışlı grafik çizen takımların ne yapacağı belli olmaz. Rakibimiz rövanşı almak için oynayacak. Kolay maç değil' dedi.

Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor ve Kasımpaşa maçında aldığı galibiyetler sonrasında lider Fenerbahçe'yle arasındaki puan farkını 5'e indirerek şampiyonluk yarışına tekrar katılan Beşiktaş'ta gözler yarın oynanacak Bursaspor maçına çevrildi. Siyah-beyazlı taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen mücadelede öncesinde Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, ihtiyatı elden bırakmayacaklarını söyledi. Bursaspor'un güçlü ve tehlikeli bir rakip olduğunu söyleyen Özen, yeşil-beyazlıların son haftalarda sorun yaşadığını ancak Beşiktaş maçını çıkış olarak göreceklerini ifade etti. Bursaspor'un Galatasaray maçında aldığı 6-0'lık ağır yenilgiyi Beşiktaş galibiyetiyle unutturmak isteyeceğini söyleyen Özen, "İnişli-çıkışlı grafik çizen takımların ne yapacağı belli olmaz. İlk maçta elde ettiğimiz 3-0'lık skorun rövanşını almak isteyecekler. Maçın kolay geçmeyeceğini biliyoruz" diye konuştu.Öte yandan Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Almeida ile sezon sonunda sözleşme uzatmak için görüşeceklerini söyledi. Portekizli forvetin kendisini ispatlamış bir isim olduğunu ifade eden Atalay, "Onun istedikleriyle bizim düşündüğümüz rakamlar arasında ortak bir nokta bulursak devam ederiz" açıklamasında bulundu. Atalay, gelecek sezonun transfer çalışmalarına erken başlayacaklarına vurgu yaptı ve nbsp;"İç transfer konusunu gündemde tutarak takımın motivasyonunu düşürmek istemiyoruz" dedi. Bursaspor ve Galatasaray maçlarının çok önemli olduğunu söyleyen Atalay, her geçen gün daha iyi olacaklarını da sözlerine ekledi. nbsp;Öte yandan siyah-beyazlı kulüp, TFF'nin talimat değişikliği sonrası bir kez daha küfürlü tezahürat sebebiyle taraftarlara çağrıda bulundu ve PFDK'ya sevk edilmeleri halinde, seyircisiz oynama ve 80 bin lira para cezası alınacağı uyarısı yaptı. nbsp;HÜSEYİN EROĞUL


Stoperler nbsp;coştu bir kere nbsp;
Beşiktaş'ın bu sezon aldığı galibiyetlerde stoperlerin katkısı dikkat çekiyor. Sivok ve Escude'nin 2'şer gol attığı Beşiktaş'ta Pedro Franco da Kasımpaşa maçında fileleri havalandırarak alkış aldı. Kara Kartal'da stoperlerin gol attığı maçlarda rakiplerine sadece 3 gol izni verdi. nbsp;



Savunma yine nbsp;değişiyor
Slaven Bilic, Bursaspor maçında savunmada yine değişiklik yapacak. Serdar Kurtuluş'un kart cezalısı olması nedeniyle sağ bekte Atiba'ya forma verecek olan Hırvat teknik adam, göbekte ise Kasımpaşa maçında görev vermediği Dany ve Pedro Franco ikilisini oynatacak.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...