Polisin gözünden kaçmayan küçük ayrıntı, hırsızı yakalattı!

/ Kaynak: İHA
Polisin gözünden kaçmayan küçük ayrıntı, hırsızı yakalattı!

SPOR Haberleri  / İHA

Kayseri'de 8 ayrı iş yeri ve 8 otodan hırsızık yaptığı belirlenen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri'de çaldığı otomobille marketlerden hırsızlık yaptığı ileri sürülen ve güvenlik kamerası görüntülerinde topallayınca yakayı ele veren şüpheli, çıkarıldığı mahkemeye tutuklanarak cezaevine gönderildi. nbsp;Edinilen bilgiye göre, çeşitli marketlerde meydana gelen hırsızlık ve oto hırsızlığı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, marketlerden hırsızlık olaylarında kullanılan otomobillerin çalıntı olduğu ve çalınan bir otomobilin kaza yaptıktan sonra terk edildiği belirlendi. Hırsızlığın meydana geldiği yerlerdeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, zanlının topalladığını fark etti. Yapılan çalışmalarda, gerçekleşen hırsızlıkların faili olarak İ.K. yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan sorgusunda, İ.K.'nin 12 yıl cezaevinde kaldığı, son çıkan Denetimli Serbestlik Yasası ile cezaevinden çıktığı öğrenildi. nbsp;
Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen İ.K.'nin, Cumhuriyet Savcısına verdiği ifadenin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...