Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Fernandes'in flört ettiği takım!

İşte Fernandes'in flört ettiği takım!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen Fernandes'in Benfica ile flört ettiği ortaya çıktı.

Benfica'nın hocası Jorge Jesus basın toplantısında "Fernandes'i istiyor musunuz" sorusuna "Evet, görüşmeler var. Kendisinin Türkiye'den ayrılacağını biliyorum" diye yanıt verdi. nbsp;Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş yönetiminin yaptığı sözleşme uzatma teklifini halen kabul etmeyen Portekizli yıldızı Fernandes'in, sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. nbsp;Bu konuyla ilgili en çarpıcı açıklama, önceki gün Benfica'nın teknik patronu Jorge Jesus'tan geldi. Jesus, düzenlenen basın toplantısında kendisine sorulan Fernandes için girişimlerin ne aşamada olduğu sorusuna, "Evet, görüşmeler var. Kendisinin Türkiye'den ayrılacağını biliyorum; göreceğiz" yanıtını verdi. nbsp;Bu arada Benfica'nın orta saha oyuncusu Ezequiel Garay'ın de Zenit'e gideceği iddialarına, "Rusya'da transfer kapanmadı, gidebilir" diyen Jesus'un bu açıklaması; Manuel Fernandes'in seneye Benfica forması giyeceği şeklinde yorumlandı.
ÜÇ GENÇ OYUNCUYA 'YILDIZ' STATÜSÜ
Daha önce yapılan planlamada, Fernandes'in gitmesi durumunda bu oyuncunun boşluğunu yeni bir yıldızla doldurmayı düşünen yönetim; önceki gün yapılan toplantının ardından bu karanını değiştirdi. nbsp;Slaven Bilic ile konuşan Başkan Fikret Orman'ın Portekizli oyuncunun istediği 3 milyon euro'yu Veli, Olcay ve Oğuzhan'ın yıllık ücretlerini yükseltmekte kullanmayı tavsiye ettiği Bilic'in de buna olumlu cevap verdiği bildirildi. nbsp;Yönetimin 450 bin euro alan Oğuzhan'ın parasını 1 milyon 450 bin euro'ya, 400 bin euro alan Veli'nin ücretini 1 milyon 250 bin euro'ya, 1 milyon euro alan Olcay'ın parasını da 1 milyon 800 bin euro'ya çıkararak 3 genç oyuncuyu "yıldız" statüsüne getirmeye karar verdiği belirtildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...