Yükselen yıldızlar maçına Drummond damgası

/ Kaynak: AA
Yükselen yıldızlar maçına Drummond damgası

SPOR Haberleri  / AA

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) "All-Star hafta sonu" heyecanı başladı.

Bu yıl New Orleans'ta düzenlenen All-Star etkinliklerinin ilk günü, ünlüler ve yükselen yıldızlar maçları yapıldı. nbsp;Çaylak ve ikinci yıl oyuncularının yer aldığı yükselen yıldızlar maçında, Chris Webber'ın takımıyla Grant Hill'in takımı karşı karşıya geldi. Hill'in ekibi karşılaşmadan 142-136 galip ayrılan taraf oldu.İki devre üzerinden oynanan karşılaşmanın ilk yarısı da 67-66 Hill'in takımının üstünlüğüyle sona erdi. Detroit Pistons'ın başarılı pivotu Andre Drummond, 30 sayı, 25 ribauntluk "double double" performansıyla yükselen yıldızlar maçının en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.Hill'in ekibinde Cleveland Cavaliers'tan Dion Waiters 31 sayı, Washington Wizards'tan Bradley Beal 21 sayı, Golden State Warriors'tan Harrison Barnes 16 sayı üretti. Portland Trail Blazers'taki form grafiğiyle dikkatleri üzerine çekerek All-Star maçında da forma giymeye hak kazanan Damian Lillard ise mücadeleyi 13 sayıyla noktaladı.Webber'ın takımında New York Knicks'ten Timothy Hardaway Jr.'ın 36 sayılık katkısı mağlubiyeti önleyemedi. Brooklyn Nets'ten Mason Plumlee 20 sayıyla oynarken, Philadelphia 76'ers'tan Michael Carter-Williams 17 sayıyla mücadele etti. All-Star karşılaşmasında forma giyecek New Orleans Pelicans'ın oyuncusu Anthony Davis ise maçı 16 sayıyla tamamladı. nbsp;Öte yandan, yükselen yıldızlr maçının en değerli oyuncusu seçilen Drummond'a MVP ödülünü takdim eden Angel Cano, ödülü yere düşürerek kırdı. Drummond'ın maç sonunda kırık ödülüyle yaşadığı sevinç NBA'de unutulmazlar arasına girdi.
- Ünlüler maçı
Basketbol ve televizyon dünyasından tanınmış kişilerin katıldığı "Ünlüler maçı", 60-56 Doğu takımının üstünlüğüyle sona erdi.ABD hükümetinin eğitimden sorumlu genel sekreteri Arne Duncan, 20 sayı, 11 ribauntla "double double" yaparak, ünlüler maçı sayı rekorunu da kırdı ve Doğu'yu galibiyete taşıyan isim oldu.Batı'da ise taraftarların oylarıyla en değerli oyuncu seçilen ABD'li aktör ve komedyen Kevin Hart, karşılaşma sonunda ödülünü maçın en iyisi olan Arne Duncan'a verdi.ABD spor kanalı ESPN'de basketbol yorumculuğu yapan Bill Simmons ile eski NBA oyuncularından Jalen Rose'un antrenörlük yaptığı takımlarda, San Antonio Spurs ile 3 kez NBA şampiyonluğu yaşayan Bruce Bowen'ın yanı sıra televizyon dünyasından Kevin Hart, Mike Greenberg ve Jesse Williams gibi birçok isim yer aldı.All-Star etkinlikleri yarın sabaha karşı TSİ 03.30'da başlayacak üç sayı, smaç ve yetenek yarışmalarıyla devam edecek.Yetenek yarışmaları öncesinde NBA Gelişim Ligi'nde (D-League) forma giyen oyuncuların mücadele edeceği All-Star maçı da yapılacak. nbsp;Organiasyon, pazar gününü pazartesiye bağlayan gece, TSİ 03.00'te yıldızların sahne alacağı ve bu yıl 63. kez düzenlenecek All-Star maçıyla son bulacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...