Caner Erkin'den Asena'ya 14 Şubat hediyesi

Caner Erkin'den Asena'ya 14 Şubat hediyesi

SPOR Haberleri

Caner Erkin, eşine alacağı 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi için kesenin ağzını açtı.

Ünlü futbolcu, Asena Erkin'i Etiler'deki bir oto galeriye götürüp beğendiği modeli seçmesini istedi. Fenerbahçeli Caner Erkin, önceki gün eşi Asena Erkin'le Etiler'deki Limonata Cafe'deydi. Ünlü futbolcu, baş başa yedikleri yemeğin ardından eşini yakındaki Mercedes oto galerisine götürdü ve ondan Sevgililer Günü hediyesine kendisinin karar vermesini istedi.

Bu sürpriz karşısında çok mutlu olan Asena Erkin, galerideki araçları tek tek inceledi, ancak hangisini alacağına bir türlü karar veremedi.

Araç seçme işini sonraya bırakan Asena Erkin, galeriden tek başına ayrılıp Limonata Cafe'ye döndü. Ve burada başka bir sürprizle karşılaştı:

Popçu Berkay Berkay'ı duydu mekâna girmedi

Kafe çalışanları, Asena Erkin'e içeride Berkay'ın olduğunu söyledi.

O sırada çevredeki gazetecileri fark eden Erkin, mekâna girmekten vazgeçti ve bir arkadaşının aracına binerek uzaklaştı. Berkay da kısa bir süre sonra mekândan ayrıldı.

HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...