TT Arena'da büyük yenilik! Taraftar tekrarını izleyebilecek

TT Arena'da büyük yenilik! Taraftar tekrarını izleyebilecek

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Sarı Kırmızılı ekip, taraftarları için yepyeni bir uygulamaya imza atacak.

Galatasaray yepyeni bir projeye daha imza atıyor. Avrupa'nın en modern statları arasında yer alan TT Arena'da artık taraftar, pozisyonların tekrarını izleyebilecek, tartışmaları pozisyonlar hakkında anında bilgi sahibi olacak.

Gelir arttırıcı kalemler arasında görülen bu uygulamaya göre, yayıncı kuruluş ve GSM operatörleri ile yapılacak protokolle, tribündeki taraftarlar golleri, tartışmalı pozisyonları cep telefonlarından izleyebilecek. Bu durum, taraftarın faturasına yansıtılacak. Bunun 1-2 lira gibi rakamlar seviyesinde tutulacağı dile getirildi. Bu nedenle sarı-kırmızılıların, stadın 3G ve wifi altyapısını güçlendirmeye başladığı dile getirildi.

Canlı yorum

Galatasaray tarafından geliştirilen projenin ilginç noktalarından biri de, tartışmalı pozisyonlarla ilgili hakem otoritelerinin görüşlerinin yine kısa süre içerisinde bu hizmetle sarı-kırmızılılara ulaştırılması olacak. Bunun handikap yaşatabileceği yönündeki eleştiriler bulunsa da, yönetim bunu, "Zaten ya twitter ya da diğer şekillerde insanlar pozisyonlar hakkında hemen bilgi sahibi oluyor. Localarda da televizyonlar var. Bu yüzden uygulama zarar vermez" deniliyor.

Reklam ve forma

Galatasaray'ın hizmete sokacağı bu uygulamayla beraber farklı gelir kalemleri de otomatikman doğacak. Buna göre söz konusu görüntülerde reklam kullanılması düşünülüyor. Diğer taraftan da, oluşturulacak gruplarda çeşitli duyurular yapılacak. Örneğin o maça özel bir formanın dizaynı sıcağı sıcağına takipçilerle paylaşılacak. Taraftar da maç bitmeden sanal ortamda o formalardan siparişler verebilecek. Profesyoneller tarafından bütün altyapısı hazırlanan projenin önümüzdeki günlerde hayata geçirileceği belirtildi.

SKORER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...