Galatasaray'da Antalyaspor mesaisi

/ Kaynak: AA
Galatasaray'da Antalyaspor mesaisi

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray, Medical Park Antalyaspor ile 17 Şubat Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen çalışma öncesi küçük bir toplantıyla başlayan antrenmanda, futbolcuların daha sonra iki ayrı grup halinde çalıştığı bildirildi. Antrenmanın ilk bölümünde fiziksel, sonrasında da taktik çalışma yapıldığı belirtildi. Hakan Balta'nın tedavisinin ardından koşu çalışması yaptığı, Aurelien Chedjou'nun ise sakatlık koruma özel programı dahilinde çalıştığı kaydedildi. Tedavisi süren Oğuzhan Kayar'ın ise salonda özel çalışmaya tabi tutulduğu ifade edildi. Galatasaray, Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Sarı-kırmızılılar, bu çalışmanın ardından saat 17.30'da özel uçakla Antalya'ya hareket edecek. Öte yandan, bir grup öğrencinin Galatasaray antrenmanını izlediği, Roberto Mancini ve futbolcularla tanışma fırsatı bulan öğrencilerin, fotoğraf çektirip formalarını imzalattırdığı aktarıldı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...