Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan taraftarlarına sert uyarı!

Beşiktaş'tan taraftarlarına sert uyarı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü kötü tezahürat yapmaması konusunda taraftarına çağrıda bulundu.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, kötü tezahürat konusunda ceza sınırında olunduğu ifade edilerek, 'Şampiyon olabilmemiz için Beşiktaş'ımızın sizin yardımınıza ihtiyacı vardır' denildi. Siyah beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer aldı: "2013-2014 Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının en kritik olduğu döneme girmiş bulunmaktayız. Kulübümüz bu başarıyı elde etmek ve siz Saygıdeğer taraftarlarımıza hak ettiğiniz mutluluğu yaşatabilmek için tüm çabayı sarf etmektedir. Ancak, şampiyon olabilmemiz için Beşiktaş'ımızın sizin yardımınıza ihtiyacı vardır! Türkiye Futbol Federasyonu'nun talimat değişikliği nedeniyle artık 1 saniye bile olsa çirkin, kötü veya hakaret içeren tezahüratta bulunulması, küfür edilmesi halinde Kulübümüze ceza verilmektedir.
BİR KEZ DAHA OLURSA...
Kulübümüz şimdiye kadar 3 defa PFDK'ya sevk edilmiştir. Küfürlü tezahüratın bir kez daha meydana gelmesi halinde ise bu Kulübümüz aleyhine 4. İhlal olacaktır. TFF Kurallarına göre 4. İhlal nedeniyle 1 müsabakamızı seyircisiz oynamamıza ve 80.000,-TL para cezası ile cezalandırılmamıza karar verilecektir. Bu ceza hem Kulübümüze hem de stada gelerek takımını destekleyemeyecek siz taraftarlarımıza zarar verecektir. Şampiyonluk yolunda emin adımlar ile yürüyen takımımızın her zaman yanında olmanız ve sportmence destekte bulunmanız bizim için en önemli güçtür.
LÜTFEN !!!
Lütfen!!! Maç öncesinde, esnasında ve sonrasında; stadyumda 1 saniye bile olsa kötü, çirkin veya küfürlü tezahürat edilmesi bir sonraki müsabakamızı seyircisiz oynamamıza ve 80.000,- TL ceza ödememize neden olacaktır. Büyük Beşiktaş taraftarına yakışır bir şekilde takımımızı sportmence destekleyeceğimize inancımız tamdır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...