Alex Telles: Drogba ve Sneijder hayalimdi

/ Kaynak: DHA
Alex  Telles: Drogba ve Sneijder hayalimdi

SPOR Haberleri  / DHA

Devre arasında Galatasaray'ın Brezilya Ligi ekibi Gremio'dan kadrosuna kattığı sol bek oyuncusu Alex Telles birbirinden özel açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı Oyuncu, GS TV'ye yaptığı açıklamalarında; kendisi,ülkesi ve Galatasaray hakkındaki konulardan bahsetti. nbsp;
Telles'in açıklamaları şu şekilde: "İstanbul'dan gerçekten çok etkilendim. Büyük ve tarihi bir şehir Drogba ve Sneijder ile oynamak benim her zaman hayalimdi. Taffarel her zaman örnek aldığım isimlerden biri. Hayatım boyunca tek hedefim futbolcu olmaktı ama futbolcu olmasaydım yine spor ile ilgili bir şeylerle uğraşırdım. Kendimi yüzde yüz hazır hissediyorum. Chelsea maçında oynamak istiyorum tabii ki ama bu Mancini'nin tercihi olacaktır. Savunmaya yönelik oynadığım için her maça müthiş bir motivasyonla çıkıyorum. Ne kadar çok top kazanırsam bu benim için o kadar iyi. Bu yüzden hırslı bir oyuncuyum. Benim hayalim brezilya milli takımında oynamak. Bunun için de elimden geleni yapıyorum. Ancak milli takımda oturmuş bir kadro var ve Brezilya'daki Dünya Kupası çok yakın bir tarihte. Ayrıca Dünya Kupası'nda ülkeme güveniyorum. Mancini dünyanın en iyi antrenörlerinden biri. Taffarel'de sadece Brezilya tarihinin değil dünya tarihinin en önemli isimlerinden. Onların olduğu bir takıma gelmek gerçekten gurur verici. Sneijder çok etkileyici biri. Drogba ile yan yana oynamak ise benim için büyük onur. Muslera ile Brezilya - Uruguay rekabetini konuşuyoruz. O çok iyi bir kaleci. Saha içindeki performansının yanında saha dışında da çok iyi bir insan. Selçuk bana çok yardımcı oluyor. Selçuk'un sitili Brezilyalı oyunculara benziyor. Saha içinde sürekli hücumu düşünüyor. Galatasaray taraftarı inanılmaz. Bizi çok iyi destekliyorlar. Galatasaray'a gelmek için sadece bir kez düşündüm, ikinci defaya gerek duymadım. Futboldan kazandığım ilk parayla çok sevdiğim bir tişörtü aldım ve aileme yardım ettim."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...