Davutoğlu'nun yoğun telefon trafiği

/ Kaynak: AA
Davutoğlu'nun yoğun telefon trafiği

DÜNYA Haberleri  / AA

Davutoğlu, AB Yüksek Temsilcisi Ashton ve Libya Dışileri Bakanı ile telefonda görüştü.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton ile telefon görüşmesi yaparak Bosna Hersek'teki son gelişmeleri ele aldı.
Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Davutoğlu dün Ashton ile telefon görüşmesi yaptı.
Görüşmede, Bosna Hersek'teki son gelişmelerin ele alındığı ve Davutoğlu'nun Bosna Hersek'e yaptığı ziyaret ve temasları hakkında Ashton'la değerlendirmelerde bulunduğu belirtildi.
Bakan Davutoğlu'nun bölgede etnik ve dinsel provokasyonlara imkan tanınmamasının önemine işaret ettiği vurgulandı.
AB Dışişleri ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Ashton'ın ise Türkiye'nin bölgede oynadığı uzlaştırıcı ve kolaylaştırıcı rol için Davutoğlu'na teşekkür ettiği kaydedildi.


DAVUTOĞLU, LİBYA DIŞİŞLERİ BAKANI İLE DE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Libya Dışişleri Bakanı Muhammed Abdülaziz ile telefon görüşmesi yaparak ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeleri ele aldı.
Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Davutoğlu dün Libyalı mevkidaşı Abdülaziz ile telefon görüşmesi yaptı.
Görüşmede, ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmelerin ele alındığı ayrıca Davutoğlu'nun son Tunus ziyaretindeki izlenimlerini aktardığı belirtildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...