Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hasret bitti! Kayserispor 6 ay sonra galibiyetle tanıştı

/ Kaynak: AA
Hasret bitti! Kayserispor 6 ay sonra galibiyetle tanıştı

SPOR Haberleri  / AA

6 aydır sahasında taraftarına galibiyet sevinci yaşatamayan Kayserispor, Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek, bu hasrete son verdi.

Spor Toto Süper Lig'de 6 aydır sahasında taraftarına galibiyet sevinci yaşatamayan Kayserispor, Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek, bu hasrete son verdi.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, ligde geride kalan 20 haftada sakatlıklar ve kart cezaları nedeniyle istediği sonuçları alamayan sarı-kırmızılılar, ligin ilk haftasındaki Sivasspor galibiyetinin ardından tam 180 gündür iç sahada galibiyete hasret kaldı.

Sezonun ilk maçında 19 Ağustos'ta Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda Sivasspor'u 1-0 mağlup eden Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından iç sahada oynadığı 9 lig maçında hanesine 3 puanı yazdıramadı.

Bu dönemde Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynadığı Elazığspor, Trabzonspor, Gaziantepspor, Galatasaray ve Beşiktaş karşılaşmalarından mağlup ayrılan sarı-kırmızılılar, Akhisar Belediyespor, Eskişehirspor, Torku Konyaspor ve Kasımpaşa ile de berabere kaldı.

Ligin 21. haftasında Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda Gençlerbirliği'ni konuk eden Kayserispor, Mouche'nin penaltı golüyle karşılaşmadan galip ayrıldı, Bu galibiyetle sarı-kırmızılı takım sahasında tam 6 ay süren galibiyet hasretine de son vermiş oldu.

Gençlerbirliği galibiyetiyle puanını 16'ya yükselten Kayserispor, ligin 22. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...