Düğüm çözüldü! İşte CHP'nin Kadıköy adayı

Düğüm çözüldü! İşte CHP'nin Kadıköy adayı

Politika Haberleri

CHP Kadıköy adayı Aykurt Nuhoğlu oldu. Mevcut CHP Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk yeniden aday gösterilmemişti. Aykurt Nuhoğlu kimdir. İşte detaylar

CHP MYK'nın bugünkü toplantısında gündem Kadıköy belediye başkan adayının kim olacağıydı. MYK, Parti Meclisi'ne Kadıköy adayı olarak Aykurt Nuhoğlu'nun adının bildirilmesine karar verdi. MYK, Çekmeköy belediye başkan adayı olarak da Seyfettin Yılmaz'ı belirledi. Öte yandan, nbsp; Antalya nbsp; Muratpaşa adayı Sultan Yeğen'in adaylıktan çekilmesi üzerine MYK nbsp; durum değerlendirmesi yaptı ve Ümit Uysal'ın Muratpaşa adayı olmasına karar verdi.

"EL ELE ÇALIŞACAĞIZ"
Nuhoğlu'nun adaylığı hakkında konuşan CHP Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk "Partimizin kararına saygılıyım. Hep birlikte el ele vererek Kadıköy'de CHP'nin kazanması için çalışacağız" dedi.

Aykurt Nuhoğlu kimdir?

Aykurt Nuhoğlu, 15 Eylül 1959 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi. Lise eğitimini Fenerbahçe Lisesi'nde sürdürdükten sonra, 1984 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 13 yaşında bir kız ve 19 yaşında bir erkek çocuk babası olan Aykurt Nuhoğlu, diş hekimi Ebru Nuhoğlu ile evli.

41 yıldır İstanbul Kadıköy'de yaşayan Nuhoğlu'nun SHP üyeliği ile başlayan siyaset yolculuğu SHP Kadıköy İlçe Yöneticiliği ve 1992 yılında Kadıköy İlçe Başkanlığı ile devam etti. Farklı dönemlerde CHP Kadıköy İlçe ve İl Kurultay Delegelikleri bulunan Nuhoğlu; CHP İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve CHP Kadıköy İlçe Yöneticiliği görevlerinde bulundu. nbsp; Nuhoğlu, halen Atamer İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...