Gençlerbirliği'nden Hüseyin Göçek'e büyük tepki

/ Kaynak: AA
Gençlerbirliği'nden Hüseyin Göçek'e büyük tepki

SPOR Haberleri  / AA

Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Hakan Kaynar: "Kayserispor'un gole en fazla yaklaştığı pozisyon penaltıdır. Asisti de hakem Hüseyin Göçek yapmıştır".

Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Hakan Kaynar, Kayserispor maçının hakemi Hüseyin Göçek'i eleştirerek, "Kayserispor'un gole en fazla yaklaştığı pozisyon penaltıdır. Asisti de hakem Hüseyin Göçek yapmıştır" dedi.

Hakan Kaynar, 1-0 Kayserispor'un galibiyetiyle sonuçlanan Spor Toto Süper Lig maçının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada "Ligde hangi takımın arkasında kimler var ve ne tür sempatilerle yaklaşılıyor bunu iyi biliyoruz. Şunu özellikle belirtmek isteriz ki başkentin ligdeki tek temsilcisi Gençlerbirliği'nin tek hamisi taraftarıdır" diye konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Göçek'in, "Ceza alanının dışında yapılmış bir faulü futbolcu sırf içeriye düştüğü için penaltıya çevirdiğini, kırmızı kart göstermek için fırsat kolladığını" öne süren Kaynar, şöyle devam etti

"Kayserispor'un gole en fazla yaklaştığı pozisyon penaltıdır. Asisti de hakem Hüseyin Göçek yapmıştır. Hüseyin Göçek hakkındaki görüşü kamuoyuna bırakıyoruz. Kayserispor, Kasımpaşa ya da Çaykur Rizespor'a karşı oynarken çalabilir miydi? İsteyen istediğini kollasın, istediğine sahip çıksın. Futbolun gerçek sevenleri kimi taktir edeceğini bilir."

Kayserispor'un puan cetvelindeki durumuna bakılınca maçın rakipleri için ne kadar kritik öneme sahip olduğunu herkesin görebileceğini dile getiren Kaynar, "Sadece futbola inanılmalı ve karışılmamalı. Kayserispor'un maçta gole en fazla yaklaştığı pozisyon, penaltıdır. Asisti de hakem Hüseyin Göçek yapmıştır" dedi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...