Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İlhan Cavcav: "Terbiyem müsaade etmiyor"

İlhan Cavcav: "Terbiyem müsaade etmiyor"

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Kayserispor maçının hakemi Hüseyin Göçek ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, "Adağım var, bu sezonu kazasız belasız tamamlarsak kurban keseceğim. Tesislerimizdeki yemeğe de kurban eti yemeleri için de Merkez Hakem Kurulu (MHK) yönetimini ve hakemlerimizi davet edeceğim" dedi.

İlhan Cavcav, yaptığı açıklamada Gençlerbirliği'nin 1-0 yenildiği Kayserispor maçının yöneten hakem Hüseyin Göçek'i sert ifadelerle eleştirdi.

"Hüseyin Göçek'in Kayserispor maçındaki yönetimi aklıma ilginç şeyler getirdi, terbiyem müsade etmiyor, o nedenle telaffuz etmiyorum. Ne demek istediğimi kendisi son derece iyi anlar" diyen İlhan Cavcav, şöyle devam etti:

"Terbiyemi bozmak istemiyorum. Rakibimiz Kayserispor'u tebrik ediyorum. Allah onları Hüseyin Göçek gibi hakemlerden ayrı koymasın ama biz kendi adımıza sahada sadece adalet istiyor ve acilen bunu bekliyoruz. Kayserispor maçında rakibimizin tek pozisyonunu Hüseyin Göçek uydurdu. MHK Başkanı Zekeriya Alp maçı iyi izlesin. Hakemler bizim kardeşlerimiz. Her zaman onları hatasız kul olmaz diyerek takip ediyorum."

-MHK ve hakemlere "kurban yemeği" daveti
Adağı olduğunu ve bu sezonu kazasız belasız tamamlamaları halinde kurban keseceğini dile getiren İlhan Cavcav, "Tesislerimizdeki yemeğe kurban eti yemeleri için de MHK yönetimini ve hakemlerimizi davet edeceğim" diye konuştu.

Kırmızı siyahlı kulübün başkanı Cavcav, "Anlaşılan bizim inandığımız Allah ile Türkiye'de futbolu yönetenlerin tanrısı başka" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...