Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atletico Madrid zirve yolunda kayıp vermedi

Atletico Madrid zirve yolunda kayıp vermedi

SPOR Haberleri

İspanya La Liga'da liderlik mücadelesi veren Atletico Madrid, Real Valladolid engelini 3 golle aştı ve zirve yolunda kayıp vermedi.

Diego Simeone yönetiminde ilk kez üst üste 3 maç kaybeden Atletico Madrid, kümede kalma mücadelesi veren Real Valladolid'i konuk etti. Ev sahibi ekip karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Atletico Madrid maça fırtına gibi başladı. Ev sahibi ekip henüz 3. dakikada Raul Garcia'nın golüyle öne geçti. Bu golle yetinmeyen Atletico Madrid'de 5. dakikada bu kez sahneye Diego Costa çıktı. Ceza sahası dışında aşırtma bir vuruşla Marino'yu avlayan yıldız futbolcu skoru 2-0'a taşıdı.

Maçın başında bulduğu 2 golle skor avantajını ele geçiren Atletico Madrid, Valladolid'in de etkisiz bir oyun sergilediği ilk 45 dakikayı 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya skor avantajıyla başlayan Atletico Madrid oyunun kontrolünü elinde tutarak rakibinin etkili olmasına izin vermedi. Ev sahibi ekip 71. dakikada Diego Godin ile farkı 3'e çıkaran golü buldu: 3-0

Mücadeleye ilk 11'de başlayan temsilcimiz Arda Turan 76. dakikada yerini David Villa'ya bıraktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Atletico Madrid sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonuç Atletico Madrid puanını 60'a yükseltirken, Real Valladolid ise 21 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...