Beşiktaş kaptanlığa yükselen yabancısını gönderiyor mu?

Beşiktaş kaptanlığa yükselen yabancısını gönderiyor mu?

SPOR Haberleri

Takım kaptanlığına kadar yükselen Tomas Sivok'la önümüzdeki sezon devam edilmeyeceği iddia edildi.

Önümüzdeki sezonun yapılanmasına şimdiden başlayan Beşiktaş, takımda kalacak gidecek oyuncuları belirlemeye başladı.

2015'E KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR
Önümüzdeki sezonda 4 tane yeni stoper almayı planlayan siyah beyazlılar, haziran 2015'e kadar sözleşmesi süren Sivok'la anlaşarak yollayacak. 5.5 yıldır Beşiktaş forması giyen Sivok'a teşekkür edilecek ve alacakları ödenerek ya bonservis bedelsiz verilecek veya sezon sonuna kadar önümüzdeki yıl için kendine takım bulması konusunda izin verilecek. Beşiktaş bu sezonu çek stoperle tamamlayacak.
nbsp;
Bir kaç hafta önce, futbolu sezon sonunda bırakma kararı alan Julien Escudé'nin de haziran ayında sözleşmesinin bitecek olması Beşiktaş takımında iki kişilik yabancı kontenjanının açılmasını sağlayacak.

SADECE FRANCO VE ERSAN KALACAK
İbrahim Toraman'a da yaptığı hizmetler için teşekkür edilip takımdan gönderilecek. Pedro Franco, Ersan Gülüm'ün şimdilik kadroda tutulması düşünülüyor. Siyah beyazlılar, göstereceği performansa göre devre arasında Galatasaray'dan kiralanan Dany ile ya kiralık sözleşmesini yenileyecek veya Galatasaray'dan bonservisini alacak. (Maraton)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...