Evde nişana hazırlanırken çatıya TIR çıktı!

Evde nişana hazırlanırken çatıya TIR çıktı!

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde freni boşalan TIR, 3 araca çarptıktan sonra yol ile aynı seviyedeki evin çatısına çıkarak durabildi.

Şanlıurfa Siverek'te, freni boşalan TIR, kırmızı ışıkta bekleyen 2 araca çarptıktan sonra park halindeki başka bir aracı önüne katıp, yol seviyesindeki evin çatısına çıkarak durdu.

Siverek-Diyarbakır karayolunun Şirinkuyu kavşağında freni boşalan Ömer Demir idaresindeki TIR, kırmızı ışıkta bekleyen Mehmet Çınar'ın yönetimindeki kamyonet ile Koray Yıldız'ın kullandığı otomobile çarptıktan sonra karşı şeride geçerek park halindeki otomobili sürükleyip, yol ile aynı seviyedeki evin damına uçtu.

Kazada, araç sürücüleri Çınar ve Yıldız ile yolculardan İbrahim Torun, ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan Mehmet Çınar'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Bu arada kazadan yara almadan kurtulan TIR şoförü Demir, güvenlik güçlerince gözaltına alındı.

Kaza nedeniyle evinde hasar oluşan Selahattin Karaaslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yakınlarının nişan törenine katılmak için hazırlandıkları sırada gürültü duyduklarını, evin damını tutan direklerde kırılma olduğunu görüne dışarı kaçtıklarını söyledi.
Evde nişana hazırlanırken çatıya TIR çıktı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...