Bayern Münih ve Dortmund 'dört' nala

Bayern Münih ve Dortmund 'dört' nala

SPOR Haberleri

Almanya Bundesliga'da lider Bayern Münih, Freiburg'u 4-0 mağlup etti. Bayern'in takipçilerinden Dortmund da aynı skorla Frankfurt'u geçti.

Bundesliga'da 21. hafta maçında lider Bayern Münih, Alliaz Arena'da Freiburg'u konuk etti. Maçın 19. dakikasında Brezilyalı savunmacısı Dante ile 1-0 öne geçerken, 34 ve 42. dakikada ise sahneye çıkan Xherdan Shaqiri, skoru 3-0 yaptı. Ev sahibi Bayern Münih, bu gollerle soyunma odasına da 3 farklı üstünlükle gitti.

Mücadelenin sonucunu ise 88. dakikada Claudio Pizarro belirledi. Bayern Münih sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve 59 puana yükselerek liderliğini sürdürdü.
Bayern Münih ve Dortmund 'dört' nala
DORTMUND PATLADI!
Bundesliga'da Borussia Dortmund, Signal Iduna Park'ta Eintracht Frankfurt'u konuk etti.

Maça çok hızlı giren ev sahibi Dortmund, 10 ve 21. dakikada Pierre Aubameyang'ın golleriyle 2-0 öne geçti. Mücadelenin ilk devresi de Dortmund'un 2 farklı üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarının başında ise penaltı kazanan ev sahibinde Robert Lewandowski, takımını 3 farklı üstünlüğe taşıdı. Skoru belirleyen isimse Milos Jojic oldu. Devre arası transfer döneminde takıma katılan Jojic, ilk Bundesliga maçında ilk golüyle tanışmış oldu.

Eintracht Frankfurt karşısında sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılan Borussia Dortmund, puanını 42'ye çıkardı ve ikincilik yarışısını sürdürdü. Frankfurt ise 21 puanda kaldı.
Bayern Münih ve Dortmund 'dört' nala

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...