Karabükspor'da Eneramo patlaması

/ Kaynak: AA
Karabükspor'da Eneramo patlaması

SPOR Haberleri  / AA

Devre arasında Beşiktaş'tan Kardemir Karabükspor'a kiralanan Michael Eneramo, çıktığı son 3 haftada 3 gol, 1 asist yaparak büyük bir patlama yaptı.

Beşiktaş forması ile ligin ilk yarısında kadroya girmekte dahi zorlanan Nijeryalı oyuncu, Trabzonspor karşısında takımına galibiyeti getiren golü kaydederek farkını ortaya koymayı başardı. Eneramo son 3 haftada ise sonuca direk etki etti. 19.haftada 1 gol 1 asist yapan Eneramo geçen haftada serbest vuruştan 1 gol attı, 2.golünde oluşumunda pay sahibi oldu. Eneramo bu haftada Trabzonspor karşısında 1 gol atmayı başardı.

KARABÜKSPOR 3 MAÇTIR KAYBETMİYOR
Karabükspor ile Trabzonspor takımları lig tarihinde daha önce 14 kez karşı karşıya geldi. Oynanan 14 maçta 8 kez Trabzonspor, 2 kez Karabükspor kazanırken 4 maç berabere bitti. Karabükspor'un ev sahibi olduğu 7 maçta ise 1 kez Karabükspor, 2 kez Trabzonspor kazandı 4 maç ise berabere bitti.

Trabzonspor deplasmanda Karabükspor ile oynadığı son 3 maçı kazanamadı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...