Manchester City Chelsea'den intikam aldı

Manchester City Chelsea'den intikam aldı

SPOR Haberleri

İngiltere Federasyon Kupası 5. turunda Manchester City, ligde kaybettiği Chelsea'yi 2-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

İngiltere Federasyon Kupası 5. turunda Manchester City ile Chelsea karşı karşıya geldi. City, Premier Lig'de evinde 1-0 yenildiği Chelsea'ye bu kez şans tanımadı. Sahadan 2-0 galip ayrılan Manchester ekibi adını çeyrek finale yazdırdı.

Maçın 16. dakikasında Stevan Jovetic'in golüyle Chelsea karşısında 1-0 öne geçen ev sahibi Manchester City, mücadelenin ilk devresini de tek farkla önde kapattı.

İkinci yarıda da rakibi karşısında çok üstün olan City, 67'de Samir Nasri'nin kaydettiği golle farkı 2'ye çıkardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında da kontrolü elden bırakmayan Manchester City, Lescott'un bir golünün de sayılmadığı maçı 2-0 kazanmayı başardı ve çeyrek finale yükseldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...