Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de sevindirici haber!

Fenerbahçe'de sevindirici haber!

SPOR Haberleri

Ersun Yanal, sprint testinde 33 km hıza ulaşan Nijeryalı yıldızı bugün ilk 11'de sahaya sürecek. Gökhan Gönül de takımdaki yerini alacak

Fenerbahçe bugün Emenike ve Gökhan Gönül'lü kadrosuyla Kasımpaşa karşısına çıkacak. Eskişehirspor ve Sivasspor'a deplasmanda mağlup olarak şampiyonluk yarışındaki 10 puanlık avantajını kaybeden sarı-lacivertli takımda, Teknik Direktör Ersun Yanal, Emenike'yi 11'de sahaya sürmeye karar verdi. Torku Konyaspor maçında sağ arka adalesinden sakatlanan Emenike antrenmanlarda uygulanan testlerde başarılı oldu. Son olarak sprint testinde 33 kilometre hıza ulaşan Nijeryalı yıldızda herhangi bir probleme rastlanmadı. Antrenman eksiği dışında sorunu bulunmayan yıldız futbolcunun yeniden sakatlanmasından endişe edildiği ancak Sow ve Webo'nun sakatlığı yüzünden büyük sıkıntı yaşayan Yanal'ın maça Emenike ile başlamayı planladığı ifade edildi. Sivasspor maçında dizine darbe alan ve bu nedenle hafta boyunca tedavi olan Gökhan Gönül'den de iyi haber geldi. Ağrıları azalan tecrübeli oyuncunun ilk 11'de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada Gökhan Gönül ve Emenike dün takımla çalıştı.
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...