Muhteşem Yüzyıl'daki rolü biter bitmez ilk bunu yaptı!

Muhteşem Yüzyıl'daki rolü biter bitmez ilk bunu yaptı!

MAGAZİN Haberleri

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mustafa rolünden ayrılan Mehmet Günsur, eşi ve üç çocuğuyla Tayland'a tatile gitti.

İnsanlar, Muhteşem Yüzyıl'da babası Sultan Süleyman'ın boğdurduğu Şehzade Mustafa'nın türbesine akın ederken dizide onu canlandıran Mehmet Günsür, rolü biter bitmez İtalyan eşi Katherina Mongio ve üç çocuğuyla Tayland'a tatile gitti.


GÜNSÜR ORTADAN KAYBOLDU
Muhteşem Yüzyıl'ın geçen çarşamba yayınlanan bölümüne Mehmet Günsür'ün canlandırdığı Şehzade Mustafa'nın, babası Sultan Süleyman tarafından boğdurulması damga vurdu. Dizi yayınlandıktan sonra insanlar Şehzade Mustafa'nın Bursa'daki türbesine akın ederken şehzadeyi canlandıran Günsür ortadan kayboldu.


İKİ HAFTA TATİL YAPACAK
İki sezondur dizi çekimleri nedeniyle çok yoğun olan ve İtalyan eşi Katherina Mongio ve üç çocuğuna fazla vakit ayıramayan Mehmet Günsür, rolü biter bitmez soluğu ailesiyle Tayland'da aldı. Günsür, eşi ve çocuklarıyla iki hafta Tayland'da kalıp yorgunluk attıktan sonra İstanbul'a dönecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...