Burak Yılmaz Gökdeniz'in yanına mı gidiyor?

Burak Yılmaz Gökdeniz'in yanına mı gidiyor?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Burak Yılmaz hakkındaki transfer dedikoduları bir türlü bitmiyor. Bu sefer de Rus kulübü Rubin Kazan'ın Burak Yılmaz için teklif getirdiği iddia edildi.

Bu shy;rak Yıl shy;maz'ın ta shy;lip shy;le shy;ri Ga shy;la shy;ta shy;sa shy;ray'ı ra shy;hat bı shy;rak shy;mı shy;yor. Se shy;zon ba shy;şın shy;da La shy;zi shy;o'ya trans shy;fe shy;ri İtal shy;yan yö shy;ne shy;ti shy;ci shy;le shy;rin ve shy;ri shy;len sü shy;re shy;ye ria shy;yet et shy;me shy;me shy;le shy;ri ne shy;de shy;niy shy;le ger shy;çek shy;leş shy;me shy;yen 28 ya shy;şın shy;da shy;ki gol shy;cü shy;ye Rus shy;ya'dan res shy;mi bir tek shy;lif gel shy;di; Gök shy;de shy;niz Ka shy;ra shy;de shy;niz'in for shy;ma shy;sı shy;nı giy shy;di shy;ği Ru shy;bin Ka shy;zan, gol shy;cü oyun shy;cu için Ga shy;la shy;ta shy;sa shy;ray'ın ka shy;pı shy;sı shy;nı çal shy;dı.

Geç shy;ti shy;ği shy;miz gün shy;ler shy;de İs shy;tan shy;bul'a ge shy;len Rus yet shy;ki shy;li shy;ler, Bu shy;rak'ı trans shy;fer et shy;mek için 8 mil shy;yon eu shy;ro tek shy;lif et shy;ti. Yö shy;ne shy;ti shy;min bu tek shy;li shy;fe he shy;nüz net ya shy;nıt ver shy;me shy;di shy;ği öğ shy;re shy;nil shy;di. Ru shy;bin Ka shy;zan, Bu shy;rak Yıl shy;maz'a ise eks shy;tra shy;lar ha shy;riç yıl shy;lık 3 mil shy;yon eu shy;ro net üc shy;ret öne shy;ri shy;yor. Ru shy;bin Ka shy;zan Tek shy;nik Di shy;rek shy;tö shy;rü Kur shy;ban Ber shy;di shy;yev, ta shy;kı shy;ma ıs shy;rar shy;la for shy;vet tak shy;vi shy;ye shy;si is shy;ti shy;yor. Bu ne shy;den shy;le Ka shy;zan shy;lı yet shy;ki shy;li shy;ler 2 haf shy;ta shy;lık sü shy;reç shy;te Ga shy;la shy;ta shy;sa shy;ray ve Bu shy;rak Yıl shy;maz'ı ik shy;na et shy;me shy;ye ça shy;lı shy;şa shy;cak shy;lar. Rus shy;ya'da kış trans shy;fer dö shy;ne shy;mi, bu ayın 27'sin shy;de so shy;na eri shy;yor. Ya shy;ni Kazan'ın önün shy;de trans shy;fe shy;ri ger shy;çek shy;leş shy;tir shy;mek için yak shy;la shy;şık 2 haf shy;ta ka shy;dar sü shy;re var.

Man shy;cini sı shy;cak ba shy;ka shy;bilir
Son 2 se shy;zo shy;nun gol kra shy;lı olan, bu se shy;zon da kral shy;lık için ya shy;rı shy;şan Bu shy;rak'ın ay shy;rı shy;lı shy;şı ko shy;nu shy;sun shy;da, tek shy;nik di shy;rek shy;tör Ro shy;ber shy;to Man shy;ci shy;ni'nin ra shy;po shy;ru be shy;lir shy;le shy;yi shy;ci ola shy;cak. Ta shy;kım shy;da Umut Bu shy;lut, Didier Drog shy;ba gi shy;bi for shy;vet shy;ler de mev shy;cut. Ara dö shy;nem shy;de hü shy;cum ağır shy;lık shy;lı oyun shy;cu shy;la shy;rın trans shy;fer edil shy;me shy;si de, Man shy;ci shy;ni'nin bu ko shy;nu shy;da shy;ki ka shy;ra shy;rı shy;nı ko shy;lay shy;laş shy;tı shy;ra shy;cak bir fak shy;tör ola shy;rak gö shy;rü shy;lü shy;yor.

İs shy;tik shy;ra shy;rı dik shy;kat çek shy;ti
Bu shy;rak Yıl shy;maz 2011-12 se shy;zo shy;nun shy;da Şe shy;nol Gü shy;neş yö shy;ne shy;ti shy;min shy;de shy;ki Trab shy;zons shy;por'da, ge shy;çen se shy;zon da Fa shy;tih Te shy;rim'li Ga shy;la shy;ta shy;sa shy;ray'da gol kra shy;lı ol shy;muş shy;tu. Bu shy;rak'ın bu se shy;zon Roberto Man shy;ci shy;ni'nin ku shy;lü shy;be shy;de ol shy;du shy;ğu Ga shy;la shy;ta shy;sa shy;ray'da yi shy;ne gol kral shy;lığı ya shy;rı shy;şın shy;da bu shy;lun shy;ma shy;sı, oto shy;ri shy;te shy;ler ta shy;ra shy;fın shy;dan tak shy;dir top shy;lu shy;yor.

İbrahimovic iddiasına Başkan Aysal'dan tepki
Son gün shy;ler shy;de or shy;ta shy;ya atı shy;lan "Drog shy;ba gi shy;de shy;cek, ye shy;ri shy;ne Zla shy;tan İb shy;ra shy;hi shy;mo shy;vic, Ma shy;ri shy;o Mand shy;zu shy;kic gi shy;bi gol shy;cü shy;ler ge shy;le shy;cek" id shy;di shy;ası shy;na Ga shy;la shy;ta shy;sa shy;ray Baş shy;kanı Ünal Ay shy;sal'dan ya shy;nıt gel shy;di. Bugün Gazetesi'ne ko shy;nu shy;şan Baş shy;kan Ünal Ay shy;sal, "Bun shy;la shy;rın hep shy;si gün shy;dem oluş shy;tur shy;mak üze shy;re üre shy;ti shy;len se shy;nar shy;yo shy;lar. Ma shy;yıstan ön shy;ce hiç kim shy;se shy;ye bu yön shy;de il shy;gi shy;miz ol shy;maz'' di shy;ye shy;rek söz ko shy;nu shy;su ifa shy;de shy;le shy;re tep shy;ki gös shy;ter shy;di. Sa shy;rı-Kır shy;mı shy;zı shy;lı shy;lar dev shy;re ara shy;sı trans shy;fer shy;de Haj shy;ro shy;vic, Tel shy;les, Sa shy;lih Dursun gi shy;bi genç oyun shy;cu shy;la shy;rı ala shy;rak dik shy;kat çek shy;miş shy;ti. (Kaynak: Bugün)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...