Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arzum Onan'dan Beren Saat'e gönderme!

Arzum Onan'dan Beren Saat'e gönderme!

MAGAZİN Haberleri

İntikam dizisinin oyuncusu Beren Saat yaptığı açıklamalardan dolayı ilk tepkiyi Arzum Onan'dan aldı.

Arzum Onan, İntikam dizisinin finalinin ardından ekranlara ara vereceğini açıklayan Beren Saat'e sosyal medyadan göndermede bulundu. Beren Saat hafta sonu verdiği röportajda, 'Bir daha 'Aşk-ı Memnu'yu hele 'Hatırla Sevgili'yi çekemeyiz. Bir toplum mühendisliği yapılıyor. Şu izleniyor bu izlenmiyor diye bir şey dayatılıyor. Tahammül kalmadı. Şimdi bunu yapmamız engelleniyor.' diye konuştu.


"İNTİKAM'IN REYTİNGLERİ İYİ OLSAYDI AYNI LAFI EDER MİYDİ?"
Beren Saat'in sözlerine twitter sayfasından tepki gösteren Arzum Onan, 'Beren Saat dizi sektöründen şikayetçiymiş! İntikam'ın reytingleri iyi olsaydı, yine de 'toplum mühendisliği yapılıyor' der miydi? Merak ettim' dedi. Arzum Onan, bu tweet'inin ardından Beren Saat fanlarından gelen tepkilere ise şu yanıtı verdi: "Beren Saat'i severim. Ama yıllardır bu sektörde toplum mühendisliği zaten yapılıyor. Bence Ask-i Memnu bunun bir örneğidir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...