­Yalçın Akdoğan: 'O eli kırarız'

­Yalçın Akdoğan: 'O eli kırarız'

GÜNDEM Haberleri

Akdoğan, devlet gücüyle devlete operasyona kalkan hiçbir yapıya izin vermeyeceklerini belirterek, "Milletin iradesine kim el uzatırsa o eli kırarız" dedi.

Başbakan Başdanışmanı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, devlet gücünü kullanarak, devlete operasyon çekmeye çalışan hiçbir paralel yapıya izin vermeyeceklerini belirterek, "Milletin iradesine kim el uzatırsa o eli kırarız" dedi.

Pendik'te Ali Ulvi Kurucu Bilgi Evi ve Spor Merkezi'nin açılışına katılan Akdoğan, gündemi değerlendirdi. nbsp;

17 Aralık soruşturmasına değinen Akdoğan, şöyle konuştu:
"Özellikle devletin içerisinde konuşlanan bir paralel yapının bir siyasi saldırı başlattığını gördük. Uzunca bir süredir milli kurumlarımıza, MİT'e, milli bankamıza, milli hükümetimize dönük bir takım tezgahların kurulduğunu görüyorduk. Oslo sürecinde nasıl bir saldırı yapıldıysa 17 Aralık'ta bu zirveye çıktı."

Seçim artık yerel değil
Akdoğan, 30 Mart seçimlerinin 2023 yolculuğunda büyük önem ifade etiğini belirterek, "Bu artık sadece bir yerel seçim olmaktan çıktı. AK Parti kaybederse, yıpranırsa bu şantaj şebekesi Türkiye'de siyaset kurumunu tamamen tasallut altına alır. Bunun için Türk demokrasisi için bu seçimler önem taşıyor" diye konuştu. (Kaynak: Star)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...