Fenerbahçe Kasımpaşa maçı muhtemel 11'leri

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı muhtemel 11'leri

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftada Fenerbahçe evinde Kasımpaşaspor'u konuk edecek. Maçın canlı anlatımı için haberimizi takip edebilirsiniz

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. nbsp;Bu kritik mücadeleyi saat 19:00'dan itibaren Türkiye Gazetesi.com.tr'den canlı nbsp;takip edebilirsiniz
İLERİ HATTA SIKINTILAR
Fenerbahçe forvette de sakatlıklar nedeniyle zor durumda kaldı. Sakatlıkları bulunan forvet oyuncuları Sow ve Webo, Kasımpaşa maçında oynayamayacak. Özel program dahilinde çalışan Meireles ve Cristian'ın durumları da son antrenmandan sonra belli olacak.
EMENIKE DÖNÜYOR
Sarı-lacivertlilerde arka arkaya sakatlanan 3 forvet oyuncusundan Emmanuel Emenike'nin maçta forma giymesi bekleniyor. Fenerbahçe'nin Torku Konyaspor'u 2-1 yendiği maçta sakatlanan Nijeryalı futbolcunun bacak üst arka adale grubunda biceps femoris kasında ikinci derece kısmi yırtık tespit edilmişti. Eskişehirspor ve Sivaspor maçında forma giyemeyen Emenike, tam olarak hazır olmamasına karşın Kasımpaşa maçında sahada yer alacak.
3 OYUNCU SINIRDA
Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçında forma giyebilecek oyunculardan 3'ü sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Mehmet Topal, Emenike ve Emre Belözoğlu, yarınki maçında oynayıp, birer sarı kart görmeleri durumunda 22. haftada Elazığspor maçında forma giyemeyecek.


MUHTEMEL 11'LER
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Alves, Bekir, Kadlec, Kuyt, Topal, Emre, Topuz (Baroni), Alper, Emenike


KASIMPAŞA: Isaksson, Erhan, Donk, Yalçın, Sancak, Kerem, Castro, Scarione, Babel, Adem, Malki
STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Fırat Aydınus

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...