Uğur Tütüneker iş başı yaptı

Uğur Tütüneker iş başı yaptı

SPOR Haberleri

Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Uğur Tütüneker, zor bir göreve geldiğini belirterek, "Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi.

Çarşamba gününden bu yana Çaykur Rizespor ile görüştüklerini belirten Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Uğur Tütüneker, "Cuma maçtan önce sözleşme imzaladık. Maçtan sonra resmi açıklama yapıldı. Tüm yönetime teşekkür ediyorum. Beni tercih ettiler. Onları mahcup etmeyeceğim. Beni tanıyorsunuz. Konya'daydım şimdi ise buradayım. Baskılı agresif futbolu seviyorum. Bunu burada oynatacağım. Rıza hocaya kurduğu takım için teşekkür ediyorum. Bundan sonra burada çalışmalarımıza başlıyoruz. Çarşambaya kadar burada hazırlıklarımız olacak, sonra Bursa'ya hareket edeceğiz. Her puan çok önemli. İyi futbol oynayacağız. Yardımcı antrenörümüz Mehmet Ali Karaca'dan ve Rıza hocadan bilgi alacağız. Bir takımda olumsuzluklar olabiliyor. İyi oynadığın maçlarda kazanamazsın maalesef ayrılıklar yaşanıyor. Bir morale ihtiyaç vardı. Gaziantep maçında bunu Rizespor başardı. Bundan sonra zor bir lig bizi bekliyor. İnşallah azcık daha yukarılara tırmanmak istiyoruz. Hedefimiz daha yukarılar olacak. İyi futbol oynayacağız. Risk alacağız. Sezon sonuna kadar sözleşme yaptık. Zaten Rize kötü gittiği zaman burada kalamam. Zamana bakmadım. İyi olursak buradayız olmazsak da şapkamızı alır gideriz. Mehmet Ali hoca ile beraber çalışacağız. Hep beraber Rizespor'u bir yerlere getireceğimize inanıyorum" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...