TEM'deki feci kazada kahreden ayrıntı

TEM'deki feci kazada kahreden ayrıntı

GÜNDEM Haberleri

Bolu Dağı'ndaki zincirleme kazada ölen 3 kişinin, kazanın ardından araçlarından indikleri ve başka araçların çarpmasıyla öldükleri ortaya çıktı.

TEM otoyolu Bolu Dağı geçişinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan zincirleme trafik kazasında yaralananların sayısı 32'ye yükseldi. Kaza, bugün saat 07.30 sıralarında, TEM'in Bolu Dağı tünel çıkışında meydana geldi. Sis ve aralıklarla etkili olan yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan 06 DU 4284 otomobil ile 34 HS 6281 plakalı otobüs ve 27 R 4905 plakalı otobüs çarpıştı. Karayolları görevlileri kazanın olduğu bölgeye dubalar koyarken kaza yapan araçlardan yola motorin dökülmesi nedeniyle kayganlaşan yolda 84 A 39110 İran plakalı TIR, 63 L 0362 plakalı TIR, 14 DG 101 plakalı kamyon, 78 BD 626 plakalı otobüs, 61 SE 567 plakalı kamyonet ve 37 SN 816 kamyonet de aynı yerde çarpıştı. 9 aracın çarpıştığı kaza yerinde adeta can pazarı yaşandı. Zincirleme kazanan bildirilmesi üzerine Bolu ve Düzce'de bulunan 112 Acil ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri araçlarda bulunan yaralıları Bolu ve Düzce'de bulunan hastanelere kaldırdı.

İstanbul yönüne giden Karim Garbani idaresindeki yabancı plakalı tır, Ubeydullah Şaman yönetimindeki 34 HS 6281 plakalı yolcu otobüsü, Muzaffer Dede'nin kullandığı 27 R 4905 plakalı yolcu otobüsü, Yusuf Yetişir idaresindeki 78 BD 626 plakalı yolcu otobüsü, Gökhan Okumuş yönetimindeki 06 BU 4284 plakalı otomobil, Salami Özer'in kullandığı 14 DG 101 plakalı yem yüklü tanker ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 61 SE 567 plakalı kamyonet, sis ve kaygan zemin nedeniyle 4. viyadük yakınlarında çarpıştı.

Zincirleme trafik kazasında Okumuş'un kullandığı otomobilde bulunan Ganime Okumuş ile diğer araçlarda bulunan, kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerin kimlik tespiti için çalışmalar devam ediyor.

Kazada yaralananların isimleri ise şöyle:
"Arda Kılavuz, Serkan Hasar, Ersin Akgül, Murat Kartal Öztürk, Fikri Çağkan ve Ali Yılmaz, Tandoğan Özkan, Hüseyin Tolga Sabuncu, Özcan Çınar, Sabir ve Kerim Kurbani, Muhammet Melih Erkek, Muhammet Çelik, Mehmet Ali Aşık, Muhammet Metehan Önde, Bektaş ve Muhammet Hasan Mangan, Gülşah Bedirhan Tepebaşı, Yusuf Yetişir, Sadık Karaca, Yunus Emre Kökoğlu, Kenan Bektaş, Oğuzhan Ak, Vildan, Hülya ve Yakup Okumuş, Serkan Ardinç, Mehmet Can Hoşlıyan, Tolga Anıl Biçer, Mehmet Utku Yiğit, Kubilay Kalan ve Oğuldan Dal ."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...