Beşiktaşlı Almeida'dan Galatasaray'a mesaj

Beşiktaşlı Almeida'dan Galatasaray'a mesaj

SPOR Haberleri

Bursaspor maçında attığı golle Beşiktaş'a altın değerinde 3 puanı getiren Hugo Almeida, maç sonrası Galatasaray;'a mesaj gönderdi.

Bursaspor maçında Beşiktaş'ı galibiyete taşıyan Hugo Almeida maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. nbsp;
Portekizli forvet şöyle konuştu: İlk yarı çok kötü oynadım. Bu kadar kötü oynadığımı hatırlıyorum. Soyunma odasında konuştuk. Bütünleşmemiz gerektiğini söyledik. 10 kişi olsun, 11 kişi olsun maçı kazanmak için gol atmanız lazım. 10 kişi kaldığımız için daha çok performans göstermemiz gerekiyordu. Güzel bir karakter ortaya koyduk sahada. Kasımpaşa maçında da iyi mücadele etmiştik. Takım olarak tebriği hak ediyoruz. Her şey yolunda gidiyor. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bundan sonra böyle gitmesini arzu ediyorum." nbsp;Almeida, Galatasaray derbisi için ise "Tabelada pozisyonumuzu değiştirmek için oynayacağımız maç olacak. Önümüzdeki hafta ikinci sıraya tırmanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Temposu yüksek bir derbi izleyecek herkes" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...