Dany'den Galatasaray derbisi yorumu!

Dany'den Galatasaray derbisi yorumu!

SPOR Haberleri

Son haftalardaki yükselişi Bursaspor karşısında da sürdüren Beşiktaş'ta Dany, Galatasaray derbisi hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaşlı futbolcu Dany Nounkeu, Bursaspor'u, yaşadıkları olumsuzluklara rağmen yenmeyi başardıklarını söyledi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Dany, 1-0 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Bursaspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Bizim için önemli bir maçtı. Kasımpaşa maçında olduğu gibi zor şartlar altında galibiyet elde ettik. O karşılaşmadaki gibi 45 dakika 10 kişi oynadık" dedi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Kendisinin Beşiktaş'a transferiyle ilgili eleştirilere yanıt veren siyah-beyazlı oyuncu, "Bunun nasıl olduğunu sorgulamıyorum. Beşiktaş'ın oyuncusuyum. Gelmemden dolayı şaşkınlık yaşayanlar oldu. Ben profesyonelim. Yeni bir sayfa açtım. Beşiktaş'ın oyuncusu olduğum sürece elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Beşiktaş'ın gelecek hafta eski takımı Galatasaray ile karşılaşacağının hatırlatılması üzerine Dany, şunları söyledi: nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Bugünkü gibi zor bir maç oynayacağız. Benim için özel karşılaşma olacak. Hiçbir şey sorgulamadan Beşiktaş formasını sahada en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Yenmemiz gereken bir karşılaşma. Amacımız zorlu işlerdeki başarıları tekrarlamak ve seriyi sürdürmek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...