Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakem oyundan attığı Ersan Gülüm'den özür diledi

Hakem oyundan attığı Ersan Gülüm'den özür diledi

SPOR Haberleri

Hakem İlker Meral, Beşiktaş - Bursaspor maçının 44. dakikasında oyundan attığı Beşiktaşlı oyuncudan maç sonunda özür diledi.

Beşiktaş'ın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Bursaspor ile oynadığı maçın olayı Ersan Gülüm'ün gördüğü kırmızı karttı.44. dakikada ceza sahası içine yapılan ortada Ersan'ın markajında kafayı topu kafayla indiren Civelli, daha sonra yerden kalktı ve hakem İlker Meral'e doğru itiraz ederek penaltı istedi... Hemen Civelli'nin yanında koşan Ersan ise koluyla rakibini göğsünden itti. Arjantinli oyuncuyu müdahale sonrası kendisini yere bıraktı ve bir süre kıvrandı.Bu olaylar olurken Beşiktaş atağa çıktığı için hakem İlker Meral bu yaşananları görmedi. Ancak 5. hakem Murat Özcan kendisini uyardı. Orta sahaya koşmuş olan Meral geri döndü, Özcan'la konuştu. Ardından Ersan'ı yanına çağırdı ve cebinden direkt kırmızı kartını çıkardı.

DERBİDE YOK

Bu karar karşısında adeta şoke olan Ersan ve diğer Beşiktaşlı oyuncular hakeme isyan etti. Uzun süren itirazlar kararı değiştirmedi ve Ersan oyundan atıldı. Mücadeleye 10 kişi devam eden Beşiktaş, 71'de Almeida'nın golüyle kazanırken, soyunma odası koridorunda ise ilginç bir diyalog yaşandı.
Şampiy10'un haberine göre; Burada Ersan ile karşılaşan hakem İlker Meral, milli oyuncudan özür diledi ve "Hakkını helal et Ersan" dedi. Gelecek hafta TT Arena'da oynanacak olan kritik G.Saray derbisinde forma giyemeyecek olan Ersan ise Meral'e "Helal olsun hocam" yanıtını verdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...