Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kadlec çok mutlu!

Kadlec çok mutlu!

SPOR Haberleri

Michael Kadlec, takıma döndüğü için mutlu olduğunu belirtirken:" Biz bir takımız kimin oynadığı çok önemli değil elimizden geleni yapıyoruz." dedi

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Kadlec:" Zor bir maç oldu ama ne şekilde olursa olsun kazandık. 3 puanla amak istiyorduk ve aldık. Tek amacımız galibiyetti. mutluyuz."dedi.Uzun bir sakatlık dönemi geçirdiği ve yeniden takıma dönmesiyle ilgili sorulan soruya Kadlec şu şekilde cevap verdi:"Yeniden oynayabilmek güzel. Geçtiğimiz hafta Sivas maçında da forma giydim. Ondan önce son oynadığım maç 6 ay önceydi. Oynayabildiğim için mutluyum. nbsp;Biz bir bütünüz. Sahada 11 kişi mücadele ediyoruz ve o akşam oynayamayanlar da bir takım olduğumuzun bilincinde. Hepimiz Fenerbahçe için yüzde yüzünü ortaya koymak zorunda." dedi.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...