Başbakan: Son manşeti millet 30 Mart'ta atacak

Başbakan: Son manşeti millet 30 Mart'ta atacak

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da toplu açılış törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara seslendi, önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, nbsp;Başakşehir'de İkitelli Şehir Hastanesinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada bir kısım medyanın manşet ve köşe yazarlarıyla iftira attığını söyleyerek, "Nasıl bir aşağılık operasyon içinde olduğunu biz de görüyoruz millet de görüyor. Biz bu operasyonları çok iyi biliriz. Bizim hayatımız bu tür operasyonlarla mücadele etmekle geçti" dedi. Erdoğan, "1994'te İstanbul'da seçildiğim andan itibaren bu manşetlerle üzerimize geldiler. Muhtar bile olamaz dediler. Ne oldu? Milletimiz bırakın muhtarlığı bu kardeşinizi Başbakan yaptı" diye konuştu. Kendilerine gündem dayatılmaya çalışıldığına dikkat çeken Başbakan, şunları söyledi: "Şimdi bu medya arkasına belli sermaye çevrelerini ve paralel yapıyı alarak güya bize gündem dayatmaya çalışıyor. Üzerinden aylar geçtikten sonra Kabataş'taki saldırının görüntülerini yayınlıyorlar. Türkiye genelinde gezi olayları sırasında başörtülülere yapılan saldırıları görmüyorlar. Bir mağdurenin beyanlarına itibar etmiyorlar. İfade tutanağına itibar etmiyorlar. Adli tıp raporuna itibar etmiyorlar. Darp izlerine itibar etmiyorlar. Çıkmışlar bir görüntü üzerinden olayın nasıl olmadığını anlatmaya çalışıyorlar. İşte bu kadar sorumsuzlar. Kadına şiddet konusu gündeme gelince bunlar aslan kesilir. Ama söz konusu olan bir dindar ise başörtülü ise pusulaları böyle şaşar. Elinizden geleni yapın. Heybenizde ne kaldıysa hepsini çıkarın. Ne marifetiniz varsa onu yapın. Son manşeti benim milletim atacak milletim." nbsp; nbsp;

Başbakan: Son manşeti millet 30 Mart'ta atacak

KAPINIZA BAZI ABLALAR GELEBİLİR
Temel atma töreninde vatandaşları paralel yapı konusunda uyaran Erdoğan şunları söyledi: "Olur ya sizin de kapınızı gelip çalabilir. Bazı bayanlar gelebilir. Bazı ablalar gelebilir. Onlara şunu söyleyin, biz halimizden memnunuz, ülkemizde olanları görüyoruz, eğer sizin de kendinize güveniniz varsa partinizi kurun da öyle ortaya çıkın deyin."

2 bin 682 yataklı sağlık kampüsü
İkitelli'de 789 bin metrekare alana inşa edilecek olan şehir hastanesi, toplam 2 bin 682 yatak kapasiteli 8 farklı hastaneyi kapsayan bir entegre sağlık kampüsü şeklinde yapılacak ve 36 ayda bitirilecek. Kampüste yer alacak hastaneler şunlar: 443 yatak kapasiteli Genel Hastane, 451 yatak kapasiteli Çocuk Hastanesi, 451 yatak kapasiteli Kadın Doğum Hastanesi, 359 yatak kapasiteli Onkoloji Hastanesi, 347 yatak kapasiteli Nörolojik ve Ortopedik Bilimler Hastanesi, 303 yatak kapasiteli Kalp Hastalıkları Hastanesi, 128 yatak kapasiteli Psikiyatri Hastanesi, 200 yatak kapasiteli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi.

KILIÇDAROĞLU'NA GÖNDERME
SSK'yı bile idare edemedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün İkitelli Şehir Hastanesi'nin ardından Bakırköy'deki Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binasının açılışını yaptı. Burada yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan, "SSK'nın genel müdürü şimdi CHP'nin genel müdürü, o zaman ilaçların yarısını alıyorduk, yarısını alamıyorduk, hastanelerde kuyrukta bekliyorduk. O zaman SSK'yı idare edemeyenler Türkiye'yi idare edebilir mi?" dedi. Erdoğan şunları söyledi: "Bu sandıkla gelen bir genel başkan değil, kasetle gelen bir genel müdür. Biliyorsunuz kaset olayı olmasaydı bugün bu yoktu... İşte bu kaset de paralel kaset. Paralel yapının kaseti. Bu tezgah böyle çalıştı. Bunlar siyasetçileri şantajlarla yıldırdılar, sermayeyi şantajlarla yönetiyorlar. Bunlar aynı şekilde medyayı şantajlarla yönetiyorlar. Bizi de onunla yöneteceklerini zannettiler"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...