Türkan Şoray yıllar sonra o kamyona kavuştu!

/ Kaynak: İHA
Türkan Şoray yıllar sonra o kamyona kavuştu!

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Türkan Şoray, Türk sinemasının akıllara kazınan Selvi Boylum Al Yazmalım filminde kullanılan kamyon ile yıllar sonra önünde poz verdi.

Türkan Şoray, Klasik Otomobilciler Derneği'nin düzenlediği etkinlikte 37 yıl sonra 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filminde kullanılan kamyonun önünde poz verdi. Türk sinemasının efsanevi filmi 'Selvi Boylum Al Yazmalım', Klasik Otomobilciler Derneği'nin Sevgililer Günü etkinliği adına düzenlediği 'Sevgi Emektir' temalı buluşmada yeniden gündeme geldi. Filmin 37'nci yılı ve Türk sinemasının 100'üncü yılı kutlamasının da gerçekleştirildiği buluşmada yer alan Türkan Şoray'a bir sürpriz yapıldı. Filmde kullanılan 1975 model kamyon, Türkan Şoray'a gösterildi.

FİLMLERİMDE ROL YAPMAM nbsp;
Türkan Şoray'ın filmde giydiği kostümlerin de gösterildiği buluşmada konuşma yapan Şoray, "Ben bu filmi yaşadım, rol falan yapmadım, Asya karakteri oldum, filmin yönetmeni ve tüm oyuncular gerçekten o karakterlermiş gibi oynadı. Ben filmlerimde hiç rol yapmadım" dedi. Türk sinemasının efsaneleri arasında yer alan 'Selvi Boylum Al Yazmalım', filminin yaşayan isimleri de bir araya geldi. Kadir İnanır'ın olmadığı buluşmaya filmin yapımcısı Arif Keskiner, filmin başrol oyuncularından Türkan Şoray, Ahmet Mekin ve filmin efsane müziklerini yapan Cahit Berkay katıldı. nbsp;

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...