Stephen Hawking Suriye'deki vahşete dayanamadı ve...

Stephen Hawking Suriye'deki vahşete dayanamadı ve...

DÜNYA Haberleri

Stephen Hawking, ABD'de yayımlanan Washington Post gazetesi için 'Suriye'deki savaş bitmeli' başlıklı bir makale kaleme aldı.

Dünyaca ünlü ingiliz bilim insanı Stephen Hawking, ABD'de yayımlanan Washington Post gazetesi için 'Suriye'deki savaş bitmeli' başlıklı bir makale kaleme aldı.

Hawking makalesinde şu ifadelere yer verdi:

"Suriye'de tüm dünyanın uzaktan izlediği iğrenç şeyler oluyor.

Duygusal zekamızın olduğu yer müşterek adalet duygumuzun olduğu yerdir. Suriye'deki çocukları korumak ve bu savaşı bitirmek için birlikte çalışmalıyız.

Üç yıldır ülkedeki tüm umutları yok eden nefret sarmalını kenardan izliyoruz. Bir baba ve büyükbaba olarak Suriye'deki çocukların çilesini izliyorum ve diyorum ki daha fazlasına hayır..."

Hawking, 1960'lı yılların başında 21 yaşındayken yakalandığı ALS hastalığı nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum ve konuşamıyor. Hawking, yazıları sese dönüştürebilen bilgisayarı sayesinde insanlarla iletişim kurabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...