Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

F-16'lar, Suriye helikopteri için havalandı

F-16'lar, Suriye helikopteri için havalandı

GÜNDEM Haberleri

Türk F-16'ları, Suriye hava araçlarının Türkiye sınırına yönelmesi üzerine bölgelere yönlendirildi ancak Suriye hava araçları bölgeden uzaklaştı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Türkiye-Suriye hudut bölgesinde "Hava Muharebe Devriye Görevi" icra eden iki adet Türk F-16 uçağı, Suriye'ye ait bir adet MI-17 helikopterinin, Karbeyaz/Hatay güneyinde sınıra doğru yaklaşması üzerine bölgeye yönlendirildi, ancak Suriye'ye ait söz konusu hava aracı, sınıra 4.3 deniz mili kala geri dönerek bölgeden uzaklaştı. nbsp;Ayrıca, Türkiye-Suriye hudut bölgesinde "Hava Muharebe Devriye Görevi" icra eden iki adet F-16 uçağı da Suriye'ye ait bir adet MIG-23 uçağının, Cilvegözü/Hatay güneyinde sınıra doğru yaklaşması üzerine bölgeye yönlendirilirken, bu hava aracı da sınıra 3.4 deniz mili kala geri dönerek bölgeden uzaklaştı.


sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...