Havalimanında kritik zirve!

Havalimanında kritik zirve!

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan, havalimanında Bakan Eroğlu, Vali Mutlu, Emniyet Müdürü Altınok, İBB Başkanı Topbaş'ın da aralarında bulunduğu bir heyetle toplantı yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yeni hizmet binasının açılış törenin ardından, binaya girdi. Yaklaşık 1 saat bina içerisinde incelemelerde bulunan Başbakan, buradan saat 19.00 sıralarında Atatürk Havalimanı'na geçti. nbsp;Edinilen bilgiye göre, ANA uçağıyla Ankara'ya gitmesi beklenen Erdoğan uçağa binmeyip Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda aralarında Orman ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da aralarında bulunduğu bir heyetle toplantı yaptı. Başbakan Erdoğan'ın VIP'deki toplantısı yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü. Toplantının içeriği hakkında bilgi verilmedi. Başbakan 20.45'te Özel "ANA" uçağıyla saat Ankara'ya hareket etti.


AKŞAM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...