Cinayet Dizisi yayından kaldırıldı!

Cinayet Dizisi yayından kaldırıldı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türk televizyonlarından bir dizi daha ekranlara veda etti. Kanal D'de ekranlara gelen Cinayet dizi yayından kaldırıldı.

16 şubat tarihinde yeni bölümünün yayınlanması beklenen Cinayet dizisi yayından kaldırıldı. Kanal D'de salı günü saat 20.00`da başlayan ama sonra pazar saat 23.15'e alınan Cinayet dizisi düşük reytingler almaya devam ediyordu.
Bu hafta Kanal D`nin resmi sitesinde yayın akışında dizinin olmadığı görüldü. Dizi ile ilgili kanaldan yapılan hiçbir açıklama da bulunmuyor.




CİNAYET DİZİSİ OYUNCULARI
NURGÜL YEŞİLÇAY -ZEHRA KAYA34 yaşında, cinayet masasında iki yıldızlı komiser. Türkiye'nin ilk ve tek kadın cinayetçisi. En belirgin özelliği bürosundaki erkek egemenliğine inat, en az onlar kadar nbsp;delikanlı, cabbar, gözü pek ve cesur bir kadın komiser olması. Çok soğukkanlı gözükür ama aslında çok duygusaldır. Özellikle gözleri kendisini ele verir. Sezgileri yüksek ve derindir. İşinin son gününde karşılaştığı Gonca Borova cinayeti bu hislerini harekete geçirir ve kendisini maktulle özdeşleştirir.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN: Yılmaz Seyhan 32 yaşında , karizmatik ve yakışıklı bir polis. Ankara Narkotik'te çalışmış ve şimdi de İstanbul Anadolu Yakası cinayet masasına atanmıştır. Tam bir sokak polisi, gözü pek, cesur, dik başlı. Narkotik'ten geldiği için başı belaya girmiş çoğu kez, alkol belasına bulaşmış ama sonra bu belayı yenmiş. Sokak kavgalarının da izleri var üzerinde… Cinayeti çözmede kendi yöntemler geliştirmiş. Bir o kadar duygusal ve yalnız bir adam. En büyük amacı başarmak. Hayatı yenebilmek, işinde başarmak... Gonca Borova davası onun için çok büyük bir önem taşımaktadır.
UĞUR POLAT: ASLAN KOCATEPE Aslan Kocatepe 44 yaşında, popüler ve varlıklı bir siyasetçi. Babasından kalan bir vakfın yöneticiliğini yapıyor. İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkan Adayı. Seçimlere bağımsız olarak giriyor. İdealist ve sosyal demokrat bir kişiliğe sahip. Seçim yarışı boyunca bir çok sorunla uğraşmak zorunda kalacaktır. Siyasetin kirliliği içerisinde temiz kalmanın mücadelesini vermektedir. Gonca Borova'nın öldürülmesi onun da hayatında büyük değişikliklere yol açacaktır.
ŞÜKRAN OVALI- UMAY ABALI nbsp;35 yaşında , güzel bir kadın. Aslan'ın danışmanı ve sevgilisi. Güzel ve çekici olmasının yanı sıra oldukça hırslı bir kadın. Tuttuğunu koparan ve amacına ulaşmak için her türlü zorluklarla başa çıkabilen bir yapısı var. Gözü yükseklerde ve Aslan'ın başkanlığı kazanmasını bu yolda kendisi için en büyük basamak olarak görüyor.






Read more: http://www.kanald.com.tr/Cinayet/Oyuncular/#ixzz2taC7xjbq

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...