MHP mitinginde ilginç an!

MHP mitinginde ilginç an!

Politika Haberleri

Açılış ve ziyaretler için Muğla'ya giden Bahçeli, MHP Yatağan Belediye Başkan adayı Varol Çakmak'ın seçim bürosunun açılışını yaptı.

Seçim bürosu önünde halka hitap eden Bahçeli, 30 Mart seçimlerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Bahçeli'ye, konuşmasından önce Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği tarafından Yörük poşusu ve çiçek verildi.

KUCAĞINA VERİLEN BEBEĞİ SEVDİ
Bunun yanında MHP lideri, mitingdeki çocuklarla da oldukça ilgiliydi. Bahçeli, konuşması sonrasında kucağına verilen bebeği sevdi. Ortaya samimi görüntüler çıktı.

MHP mitinginde ilginç an!

İŞTE BAHÇELİ'NİN MUĞLA'DAKİ AÇIKLAMALARI
Seçimler dürüst olmalıdır ve seçimler milli iradeye saygılı olmalıdır. O sebepten dolayı Yüksek Seçim Kurulu başta olmak üzere bütün ilçe seçim kurullarına ve mülki idareye çok büyük görevler düşmektedir. Halkımızın göstermiş olduğu hassasiyeti, bu kurumların da göstermesi zarurettir. Çünkü bu seçimler her an sabote edilebilecek işaretleri taşımaktadır ve bugüne kadar bazı uygulamalarda da bunu görmekteyiz. Bu sebepten dolayı soğukkanlı olmalıyız, sabırlı olmalıyız ve mutlaka sandığa gitmeliyiz. Çünkü bu seçimler, yeni bir siyasi anlayışı ülke yönetimine getirecek tarihi bir fırsat ve imkan olacaktır.

Bin yıllık kardeşliğimizin bozulması kimseye fayda getirmez. Hele hele 4 parçalı Kürdistan, ne Ortadoğu'da kabul görebilir ne de uluslararası arenada kabul görebilir. Ama o ülkeleri rahatsız etmek, o ülkeleri tehdit etmek, o ülkelerin imkanlarını kullanmak, o ülkelerin petrolüyle zengin olmak isteyen emperyal güçler, bu oyunu hala oynuyor. Herkes fark etti.
MHP mitinginde ilginç an!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...