Galatasaray'ın hakemlerle ilgili açıklamaları üzücü

Galatasaray'ın hakemlerle ilgili açıklamaları üzücü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer: "Galatasaray Kulübü'nün bizimle yapacağı maçtan önce hakemlerle ilgili talihsiz açıklamalar yapması çok üzücü"

Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü'nden yapılan "Medical Park Antalyaspor-Galatasaray maçında hakemlerin ne şekilde maç yöneteceğini yakinen takip edeceğimizi, spor kamuoyunun bilgisine sunarız" şeklindeki açıklamaya şaşırdıklarını söyledi. Antalyaspor'un süper ligde hakemlerden en büyük zararı görmüş kulüp olduğunu savunan Gencer, buna rağmen hakemler hakkında bu şekilde eleştirilerde bulunmadıklarını ifade etti.
Süper Lig'deki bütün takımları dost gördüklerinin altını çizen Gencer, şunları kaydetti: "Galatasaray Kulübü'nün bizimle yapacağı maçtan önce hakemlerle ilgili talihsiz açıklamalar yapması çok üzücü. Bu açıklamayı yanlış buluyoruz. Galatasaray, bizimle oynadıkları Türkiye Kupası maçında verilmeyen iki penaltımızın ardından da aynı açıklamayı yapsaydı, bu serzenişlerine hak verirdim. Kendi lehlerine olduğu zaman ses çıkarmamalarını, bir maçın hakemini etki altına almaya çalışmalarını kınıyorum. Bu açıklamaların ardından biz de hakemin kararlarını gözlemleyeceğiz. Halis Özkahya gibi tecrübeli bir hakemin etki altına gireceğini zannetmiyorum. Maçı adaletli bir şekilde yöneteceğine inanıyorum." Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, Sivasspor-Fenerbahçe maçının ardından sarı-lacivertli yönetimin hakemler üzerinde baskı kurduğu ve bunun neticesinde Kasımpaşa karşılaşmasında Fenerbahçeli iki futbolcuya kırmızı kart verilmediği ileri sürülmüştü. İki haftadır hakemlerin yaptığı hataların tekrarlanmamasının umut edildiği vurgulanan açıklamada, "Bu koşullarda oynanacak olan Medical Park Antalyaspor-Galatasaray maçında hakemlerin ne şekilde maç yöneteceğini yakinen takip edeceğimizi spor kamuoyunun bilgisine sunarız. İki haftadır yaşanan hakem hatalarının tekrar etmeyeceğini umuyor ve hakemler üzerinde yürütülen bu büyük baskıların derhal kaldırılması yönünde gerekli tedbirlerin alınmasını, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan talep ediyoruz" ifadelerine yer verilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...