Metin Albayrak: 'Beşiktaş gibi oynadık'

/ Kaynak: AA
Metin Albayrak: 'Beşiktaş gibi oynadık'

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Metin Albayrak; 'Beşiktaş gibi oynadık ve galip gelmesini bildik' dedi.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Metin Albayrak, Bursaspor karşısında alınan 1-0'lık galibiyetin kendileri için büyük anlam taşıdığını ifade etti. nbsp;Beşiktaş'ın, güçlü rakibi karşısında büyük takımlara yakışan bir oyun sergilediğini kaydeden Albayrak, "Beşiktaş, Bursaspor karşısında özüne dönmüştür. Bizi de en çok sevindiren nokta budur. Beşiktaş gibi oynadık ve galip gelmesini bildik" dedi.
Futbolculara ve teknik heyete her zaman güvendiklerini, onların da bu güveni boşa çıkarmadığını kaydeden Albayrak, şunları kaydetti:
"Takımımız güzel futbol oynamaya ve kazanmaya devam ediyor. Allah sakatlık vermesin diye dua ediyoruz. Hedefimiz sezon sonuna kadar bu istikrarımızı sürdürmek. Atatürk Olimpiyat Stadı'na gelen taraftarımızı da unutmamak lazım. Yaklaşık 50 bin kişi, 'dolmaz' denen tribünleri doldurdu. Sezon başından bu yana yaşadığımız bütün sıkıntıları sabrederek, kenetlenerek aştık. Bundan sonra da tek yumruk olmaya devam edeceğiz." nbsp;
Kırmızı kart konusu
Bursaspor maçının hakemi İlker Meral'in, Ersan Adem Gülüm'e gösterdiği kırmızı kart pozisyonunu da yorumlayan Albayrak, hakemlerin de hata yapabileceğini vurgulayarak şunları söyledi:
"Hakemlerin de insani hatalar yapabileceğini çoğu zaman unutuyoruz. Hakem bazen pozisyonu göremez ya da gördüğü pozisyonu doğru değerlendiremez. Fakat hakemler kadar futbolcuların da tavırlarını masaya yatırmak gerekir. Bursaspor maçında Ersan'ın pozisyonu için hakemi konuştuğumuz kadar, Ersan ile diyaloğa giren Bursasporlu oyuncu Civelli'nin davranışını da konuşmalıyız. Ceza sahası içerisinde bir şeyler yaşandı, daha sonra Ersan kendisine sözlü sataşmada bulunan rakibini uzaklaştırmak için itti. Civelli kendisini yere atıp aniden kıvranmaya başlayınca hakem de herhalde Ersan'ın sert bir müdahalede bulunduğunu sandı. Oyuncular hakemleri kandırmamalı ya da bu şekilde olumsuz etkilememeli. Tabi beşinci hakem olarak görev yapan arkadaşların da orta hakeme daha fazla yardımcı olması lazım. Oyuncumuz yok yere kırmızı kart gördü."
Yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında Ersan Adem Gülüm'ün gördüğü kırmızı kart pozisyonunu masaya yatıracaklarını da belirten genel sekreter Albayrak, "Yönetim kurulu toplantısında olayı tüm detaylarıyla ele alacağız. Gerekirse kırmızı karta itiraz edeceğiz ama önce kendi aramızda konuşup bir değerlendirmede bulunmalıyız" ifadelerini kullandı.
Galatasaray derbisi
Galatasaray ile Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak derbi için de iddialı konuşan Metin Albayrak, sözlerini şu şekilde tamamladı:
"Derbi maçlar her zaman çok zor olur. Sonuçta Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da oynayacağız. Beşiktaş, Galatasaray maçını kazanmak için gidecek ve 3 puanı almak için her şeyi yapacak. Artık şampiyonluk potasındayız, bu yüzden özellikle kendi rakiplerimiz ile oynayacağımız maçlar büyük önem arz ediyor. Galatasaray'ı mağlup edip çıkışımızı sürdürmek ve zirvedeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz."
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...