Ahmet Çakar'dan Belözoğlu'na: 'Böyle Müslümanlık olmaz'

Ahmet Çakar'dan Belözoğlu'na: 'Böyle Müslümanlık olmaz'

SPOR Haberleri

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında yorumcu Ahmet Çakar, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçını yorumlarken adeta çıldırdı!

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında yorumcu Ahmet Çakar, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının hakemi Fırat Aydınus'u kelimenin tam anlamıyla yerden yere vurdu.

"FIRAT AYDINUS, CÜNEYT ÇAKIR'IN SOL BACAĞININ UCU OLAMAZ"
Çakar, "Fırat Aydınus daha evvel olmayan 'lan' kelimesinden ötürü Caner'i attı. Bugün Emre kendisine 3 metre mesafeden Kasımpaşa kulübesine küfür ediyor ve onu atmıyor. Bruno Alves'e, Emre'ye, Gökhan Gönül'e kırmızı kart göstermiyor. Hakem hakem olsaydı ilk devre Alves ve Emre'yı atar mıydı? Caner'i attı, numunesi var. Gökhan Gönül son adam olarak aşile vurdu. Direkt kaleye gidiyordu. Fenerbahçe 8 kişi kalacaktı. Skandal bir yönetim sergiledi. Bu haliyle Cüneyt Çakır'ın yanına yaklaşamaz" dedi.

"BÖYLE MÜSLÜMANLIK OLMAZ EMRE.."
Maçta yedek kulübesine küfür ettiği görülen Emre Belözoğlu'nu de eleştiren Ahmet Çakar, "Emre çocuk değil. 'Rakiplerimizin şampiyon ilan edilmediği kaldı' diyor.. Sana ne? Daha maçın 5. dakikasında, Kasımpaşa yedek kulübesine yaptığın sövmenin hesabını ver.." dedi.
nbsp;
Çakar eleştirisini şu ifadelerle sürdürdü:
"Orada analarına küfür ettiğin adamların hepsinin annelerinin adı var; Ayşe, Fatma, gibi.. Rabia işareti yapıp, çok ulvi işe yapıp, arkasından kimsenin anasına avradına sövme. Böyle Müslümanlık da olmaz, adamlık da olmaz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...