Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Ersan'ın hareketi sarı bile değil, cezası iptal edilmeli"

"Ersan'ın hareketi sarı bile değil, cezası iptal edilmeli"

SPOR Haberleri

Ntvspor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş Bursa maçında Ersan Gülüm'üm kırmızı kart gördüğü pozisyonu değerlendirdi.

Mehmet Demirkol, Ntvspor'da yayınlanan ''Spor Servisi'' adlı programda Beşiktaş - Bursaspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"SARI KART BİLE DEĞİL"
Demirkol kırmızı kart pozisyonuyla ilgili olarak "Ersan'ın kırmızı kartı çok yanlış. Bana kalsa sarı kart bile değil. Ama bunu Fırat Aydınus ya da Yunus Yıldırım'dan ayırmak gerek. Bu kabul edilebilir bir şey. Şimdi bana kızacaklar ama burada Civelli hakemi kandırıyor. Hakem ve yardımcısı da kandı. Diğerlerinde ise bir kandırma yok direkt hakem hatası var" dedi.

"BÜYÜK TAKIM OYUNCUSU BUNLARI YAPMAMALI"
Ersan'ın yaptığının da yanlış olduğunu belirten yorumcu "Geçen hafta Egemen için aynı şeyleri söyledim. Büyük takım oyuncusu bu tip gereksiz hareketleri yapmayacak. Haftaya derbi var. Bırak onu seni itsin. Maçta geriliyoruz, etkileniyoruz deniyor. Etkilenmeyeceksin" ifadelerini kullandı.
nbsp;
"KARTIN İPTAL EDİLMESİ LAZIM"
Demirkol bu tip hatalı kararlarla ilgili olarak "Civelli'nin hareketi hakemi aldatmaya girer. Bunun önüne geçilmesi lazım. Bu tip net yanlış kararlarda ceza iptali gerekir. Bir kere yapıldı. Samsun - Fenerbahçe maçında Nobre penaltı almıştı hatırlarsan daha sonra Samsunlu oyuncunun kartı iptal edilmişti" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...