Görgü tanıkları: Taksim'de iki patlama oldu!

Görgü tanıkları: Taksim'de iki patlama oldu!

GÜNDEM Haberleri

Taksim Kazancı Yokuşu'nda NTV'ye konuşan görgü tanıkları iki patlamanın meydana geldiğini söyledi.

Görgü tanıkları iki kez patlamanın olduğunu söyledi. Taksim Kazancı Yokuşu yakınında patlama meydana geldi. Doğalgaz nedeniyle kaynaklandığı belirtilen patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı belirtiliyor. Olay yerine ambülanslar sevk edildi. Bölgeye elektrik verilemiyor, doğalgaz hattı kesildi. Patlamanın meydana geldiği bölgedeki apartmanlar boşaltılıyor. Yaralıların Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne götürüldüğü belirtildi.

PATLAMA YERİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR - TIKLA


İstanbul'da Kabataş, Taksim, Gümüşsuyu, Fındıklı civarından duyulan patlama sesi korku yaşattı. Doğalgaz patlaması olduğu sanılan patlamada yaralılar var. nbsp;Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye gönderildi. Patlamanın şiddeti nedeniyle bir otomobil yan döndü. Çevredeki vatandaşlar, oluşan yangına müdahale etti.


VALİ MUTLU'DAN İLK AÇIKLAMA
Vali Mutlu yaptığı açıklamada patlamanın doğalgaz ya da tüpgazdan kaynaklandığını açıkladı. Taksim Kazancı Yokuşu yakınında patlama meydana geldi. Doğalgaz nedeniyle kaynaklandığı belirtilen patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı belirtiliyor. Olay yerine ambülanslar sevk edildi. nbsp;İstanbul'da Kabataş, Taksim, Gümüşsuyu, Fındıklı civarından duyulan patlama sesi korku yaşattı. Doğalgaz patlaması olduğu sanılan patlamada yaralılar var. nbsp;Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye gönderildi. Patlamanın şiddeti nedeniyle bir otomobil yan döndü. Çevredeki vatandaşlar, oluşan yangına müdahale etti.


İHA muhabiri Erhan Yılmaz patlama ile ilgili olarak şunları söyledi:
"Patlamanın tam olarak yeri belli değil. Doğalgaz ekipleri olay yerinde. Etrafında bulunan evlerin camları dışarıda. 3 yaralı gördüm. Cam kırıklarından dolayı yaralı sayısı artabilir. Burası bir savaş alanı gibi. Patlamam ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Kazancı yokuşu bir savaş alanı gibi. Ben geldiğimde binadan dumanlar yükseliyordu. Bina kullanılamaz hale gelmiş. Patlamanın olduğu yer ev… Güvenlik önlemleri artırıldı. İtfaiye çok kısa sürede geldi. Yerde yatan bir yaralı gördüm. Tamamen yanmış. Ona da özel folyo ile müdahale edildi. Bina ve yan binalarının tamamının camları kırılmış durumda. İnsanlar şoke girmiş şekilde bekliyor burada. Patlamanın şiddeti kapının önünde duran arabanın yan dönmesinden anlaşılıyor. Resmi bir açıklama yok. Doğalgaz olduğunu düşünüyoruz. "


İstanbul Emn. Md Altınok: Can kaybı yok , yaralılardan birinin durumu agır fakat hayatı tehlikeleri yok

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...