Bina çöktü, öğrenciler enkaz altında

Bina çöktü, öğrenciler enkaz altında

DÜNYA Haberleri

Güney Kore'de bina çatısı çöktü. Yoğun kar yağışından dolayı gerçekleştiği tamin edilen olayda 4 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.

Güney Kore'nin Gyeongju kentinde bir binanın çatısının çökmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 4 üniversitesi öğrencisi hayatını kaybetti.

Ulusal Acil Durum Yönetimi Ajansı yetkilileri, Busan Üniversitesi'ne yeni başlayan arkadaşları için kutlama yapmak amacıyla Gyeongju'da toplanan öğrencilerden 4'ünün enkaz altında kalarak hayatını kaybettiğini bildirdi.

Olay sırasında içeride yaklaşık 450 kişi olduğunu ve enkazdan çıkarılan 20 öğrencinin hastaneye kaldırıldığını söyleyen yetkililer, çöken çatının altında 10 kadar kişinin daha olduğunun sanıldığını belirtti.

Güney Kore basını, çatının çökmesini yoğun kar yağışıyla ilişkilendirirken, olayın kesin nedeninin araştırıldığı ifade edildi.

Bina çöktü, öğrenciler enkaz altında
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...