Galatasaray Antalya maçı ilk 11'ler belli oldu

Galatasaray Antalya maçı ilk 11'ler belli oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray Antalya maçı ilk 11'leri belli oldu. GS Antalya maçı canlı anlatımı burada olacak. Galatasaray Antalya maçı özeti ve golleri burada olacak...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de bugün deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak, zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor. Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmanı hakem Halis Özka yönetecek.Karşılaşmanın canlı anlatımını ve maç analizleri buradan takip edebilirsiniz.

GALATASARAY'IN İLK 11'İ
Muslera, Sabri, Semih, Burdisso, Telles, Ceyhun, Melo, Selçuk, Burak, Sneijder ve Drogba.

ANTALYASPOR MUHTEMEL
Hakan, Serkan, Giray, Boum, Wederson, Enoh, Insa, Emrah, Murat, Tita ve Diarra

Süper Lig'de son haftalarda lider Fenerbahçe'nin maçlarını kaybetmesiyle puan farkını 4'e indiren sarı-kırmızılı takım, Akdeniz temsilcisi karşısında da 3 puanla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Son 6 resmi maçında kalesini gole kapatan ve ligde son iki maçını da farklı skorlarla kazanan Galatasaray, Medical Park Antalyaspor karşısında da aynı performansı sergilemeyi amaçlıyor.

İKİ TAKIM ARASINDA BU SEZON OYNANAN 3 MAÇ BERABERE BİTTİ
Galatasaray ile Medical Park arasında bu sezon oynanan 3 resmi karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısında Türk Telekom Arena'da oynanan maç 1-1 sona erdi. Devre arasında Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı da aynı skorla 1-1 biterken, 12 Şubat Çarşamba günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşma ise 0-0 eşitlikle tamamlandı.

CHEDJOU CEZALI, MELO VE SELÇUK SINIRDA
Galatasaray'da Eskişehirspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Aurelien Chedjou, Medical Park Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda Felipe Melo ve Selçuk İnan da sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartları bulunan Melo ve Selçuk, Medical Park Antalyaspor maçında kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta oynanacak Beşiktaş karşılaşmasında görev yapamayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...